Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #264 o Pánovi prstenů a tunelech


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jsou fandové Středozemě víc cool než Peter Jackson? Co dělá Sly v Praze? A je Ledové království podle skutečné události?  

Výplach na počest Imfova svátku

Středozem týdne
Už velice brzy se objeví hra Shadow of Mordor, ve které dostanete možnost podívat se do Středozemě a snad tam dělat i zajímavější věci, než kterými se zabývá Peter Jackson a Bilbo. Každopádně WB Games hodlají svůj produkt podpořit jedním celkem solidním kraťasem, který vás na hru celkem namlsá.  

Tunel týdne
Nejsem zrovna velký fanda cyklistiky a cyklistů vůbec a tak nějak ani nemusím organizace, které bojují za moje blaho, aniž by se mě ptali, co si o tom myslím, ale už jsem si zvykl, že existují na stejné planetě jako já a víceméně se vzájemně tolerujeme a ignorujeme a je nám dobře. Každopádně pokud iniciativa AutoMat hodlá propagovat silnice bez aut takovýmhle způsobem, mou podporu mají. 

Vesmírné lodě týdne
Plakát, na kterém se porovnávaly velikosti vesmírných lodí, už jsme před nějakou dobou ve Výplachu měli. Jeho autor Dirk Loechel je tu ale teď s novou verzí. Nejen že opravil chyby, kterých si největší fandové pochopitelně všimli a omlátili mu je o hlavu, ale dodal i pár dalších strojů, které brázdí vesmírné dálavy a jsou velké jako kráva. Každopádně tohle by měla být finálová verze. Tak se na ni mrkněte.

Song týdne
Písnička Turn Down for What mi v hlavě v posledních dnech zní hlavně kvůli tomuhle nádherně zlému videu, ale evidentně zaujala i pár fandů Star Wars. Stačí vyměnit slovo What za Hutt, sestříhat to s pár záběry nejhnusnější postavy Hvězdných válek a párty se může rozjet. A Jabba Hutt do toho umí sakra šlápnout!

Kniha týdne
Přiznám se, že mám rád staré filmové plakáty. Takové ty kreslené, které ale vypadají cool a ne takové, co se ze sebe pokusil vyblít zneuznaný umělec a víc než jako lákadlo na film vypadají jako reklama na léčebnu pro duševně choré. Bob Peak byl ve svém oboru eso a i když nejspíš jeho jméno neznáte, jeho práci určitě. A s knihou The Art of Bob Peak můžete mít ty jeho nejlepší kousky doma.

Reklama týdne
Roman Polanski má Oscara, Ben Kingsley má Oscara a Helena Bonham Carter má Tima Burtona, ale jednou by mohla mít i toho Oscara. Teď tihle tři spojili síly u reklamy na hadry Prada, respektive u krátkého filmu A Therapy, který se sice celý odehrává v jedné místnosti, ale minimálně Kingsley si ho evidentně užívá. Tyhle magory, kteří se rozhodnout vyhrožovat Iron Manovi nebo musí bojovat se svým trošku neobvyklým fetišem, totiž umí jako málokdo.

Souboj týdne
Efektních soubojů jsme tu měli už hromady. Vetřelci si to rozdali s Predátory, Freddy pocuchal úsměv Jasonovi a Godzilla zmlátila během své kariéry snad všechny potvory, co kdy chodili po Zemi, nebo alespoň po Japonsku. Teď tu však máme bitku, která pojem „bitka“ naprosto redefinuje. Je větší borec Ježíš Kristus, nebo kyberkovboj?

Býk týdne
Matthewe McConaughey je definitivně zpátky. Vyhrál Oscara, byl boží v Temném případu, za chvilku tu máme Interstellar a celý svět už skoro stihl zapomenout na období, kdy se jeho herecký výkon posuzoval podle toho, jestli na sobě měl nebo neměl tričko. Jsme rádi, že se takhle talentovanému člověku povedlo utéct od kariéry, která vedla do pekel. Teď je zase za borce. Za takového borce, že si klidně vystřihne reklamu, ve které skládá poklonu býkovi.

Kráva týdne
Ledové království už má hodně přes miliardu. A to je hodně přes miliardu důvodů k tomu, aby se ozvali blbci, kteří by si z téhle částky rádi něco ukrojili. Jejich královnou je Isabella Tanikumi. Ta žaluje společnost Disney o čtvrt miliardy za to, že jejich poslední pohádka není, jak by asi člověk čekal, podle Hanse Christiana Andersena, ale podle jejího života. Jo, nějaká kráva, která vyrostla v horách v Peru si usmyslela, že její životní příběh je tak zajímavý, že se o něm natočil animovaný muzikál a nikdo jí to neřekl. Tihle lidé mě nikdy nepřestanou bavit. Ale se vší úctou k té paní, pokud nedokáže vyčarovat zpívajícího sněhuláka, tak si asi celou žalobu může strčit do řiti.

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, jaké filmy jste jako první vlastnili na originálním médiu. A vypadly z vás hodně zajímavé kousky, takže si projeďte diskusi, ať víte, na čem vyrůstali čtenáři MovieZone.

Dnes by nás vzhledem k premiéře thrilleru Equalizer zajímalo, v jaké roli se vám nejvíc líbil Denzel Washington a proč. Názvy filmů piště do předmětu, v textu se libovolně rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace