Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kovbojové proti kanibalům


ikona
Mr. Hlad
kurt russell
Kurt Russell a Jack ze Ztracených vyráží do boje proti lidožravým magorům 

Projekt s názvem Bone Tomahawk je fanoušky hororu a westernu poměrně očekávaný. Ale očekávaný je už docela dlouho. Debutující režisér S. Craig Zehler ho chystá už nějakou dobu a kolem příběhu party kovbojů, kteří vyrazí po stopách lidí unesených skupinou kanibalů, se motali Kurt Russell, Jim Broadbant, Jennifer Carpenter nebo Timothy Olyphant. Bohužel hodně zajímavé obsazení se měnilo tak často, že už jsme pomalu přestávali doufat, že Bone Tomahawk vůbec vznikne. Ale zdá se, že ano. Teď jsou tu totiž informace o nových hercích a s nimi i náznak, že natáčení by mělo začít brzy.

Pořád se můžeme těšit na Kurta Russella a Richarda Jenkinse, kteří by si měli zahrát šerifa a ožralého dědka. Nově se k nim přidávají Patrick Wilson a Matthew Fox. Wilson nahradil kdysi plánovaného Petera Sarsgaarda, mladého kovboje, který se musí vyrovnat s hodně ošklivou událostí. Foxe zase čeká postava cizince s tajemnou minulostí a sakra rychlými kolty. Každopádně je to velmi fajn obsazení, všichni čtyři pánové umí hrát, minimálně Russell nemusí nikoho o svém drsňáckém charismatu přesvědčovat a Fox se teď asi hodně snaží napravit si reputaci po zpackaném Alexu Crossovi. Snad se bude na co koukat. Kovbojové proti kanibalům, to v kině každý rok nemáme.

--- 

Vytáhni v hospodě: Režisér S. Craig Zahler je i spisovatel a mezi jeho fandy patří krom Kurta Russella třeba i Walter Hill.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace