Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Projekce: hororová Annabelle


ikona
Mr. Hlad
moviezoneprojekce
Pojďte se s MovieZone bát do kina na nový horor ze stáje Jamese Wana 

Režisér James Wan pomohl v posledních letech vrátit americkému hororu prestiž. První Saw bylo vynikající a další, které jen produkoval, alespoň velmi úspěšné. Diváky vystrašil velice solidně i s Insidious a hodně povedenou peckou V zajetí démonů. Teď sice od bubáků utekl k autíčkům a kutí sedmé Rychle a zběsile, jako producent však pořád hodlá fandy hororů zásobovat i dál. Teď tu máme jeho Annabelle. Prequel k V zajetí démonů představí jednu hodně nesympatickou panenku a pokud byste se s ní chtěli seznámit i vy, máte možnost.

Ve spolupráci se společností Warner Bros pro vás máme připraveny lístky na dvě projekce. Padesát šťastlivců může do pražského kina Atlas vyrazit 2. října ve 20:00 a sedmdesát v osm večer 7. října. Pokud byste mezi nimi chtěli také být, stačí napsat na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napsat PROJEKCE 2.10. nebo PROJEKCE 7.10. V textu nám pak napište jméno, které můžeme dát na guest list, a jestli máte zájem o jeden nebo o dva lístky. Kdo se ozve dřív, ten má větší šanci. Jen apelujeme na vaše svědomí a slušné chování – pokud se přihlásíte, fakt přijďte, nebo nám alespoň co nejdřív napište, že nemůžete, ať dostanou šanci další zájemci. 

LÍSTKY NA 2. ŘÍJNA UŽ BOHUŽEL NEJSOU. PADESÁTI NEJRYCHLEJŠÍM UŽ JSME SE OZVALI, TAKŽE POKUD VÁM NIC NEPŘIŠLO, ZKUSTE SE JEŠTĚ PŘIHLÁSIT NA DALŠÍ TERMÍN. TAM MÍSTO JEŠTĚ JE.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace