Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bourne a Heisenberg jedou do Číny


ikona
Mr. Hlad
matt damonridley scott
Matt Damon a Bryan Cranston odhalí tajemství Velké čínské zdi 

Už je to docela dlouho, co se mluvilo o projektu The Great Wall, který měl natočit autor Posledního samuraje Edward Zwick a do hlavní role ukecával Henryho Cavilla. Nakonec ale nevzniklo nic, to však neznamená, že projekt je mrtvý. Příběh o tom, kdo, proč a jak postavil Velkou čínskou zeď a před čím vlastně měla zemi chránit, má teď na starost Zhang Yimou, tvůrce Hrdiny a Klanu létajících dýk. A zdá se, že má hodně velké ambice.

Do hlavních rolí momentálně ukecává Matta Damona a Bryana Cranstona a jak to tak vypadá, oba by s režisérem proslaveným hlavně nádhernou vizuální stránkou svých filmů pracovat chtěli. Problém však může být v rozvrhu. Damon se motá okolo nového Bourna a chystá i sci-fi si Ridley Scottem The Martian a Cranston se taky nefláká. Každopádně scénář sepisuje Tony Gilroy, který má za sebou Michaela Claytona nebo Bournův odkaz, a vypadá to, že tenhle projekt bude celkem velká věc. Teď tedy musíme doufat, že si na něj obě hvězdy udělají čas.

--- 

Vytáhni v hospodě: Zhang Yimou porušil čínské zákony tím, že má tři děti. Zaplatil za to pokusu ve výši 1,2 miliony dolarů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace