Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool má konečně zelenou


ikona
KarelR
deadpoolryan reynolds
Rudý hláškař s katanami jde do akce! 

Začalo to videohrou, pokračovalo "uniklým" promo trailerem a teď konečně dostaneme celovečerák. Foxové oznámili, že se Deadpoolova sólovka objeví v kinech 12. února 2016 a je docela jasné, že za ni můžeme děkovat hlavně internetu. Ten totiž nadšeně reagoval na dvě minutky s rudým hláškařem v akci, což studio po letech dotlačilo k tomu, aby dalo riskantnímu projektu zelenou.

Bude Deadpool (oproti své účasti v X-Men Origins: Wolverine) mluvit s diváky? O tom není sporu. Má prý i okomentovat všechny rány, které mu nejhorší mutantí film uštědřil, jinak k němu ale nebude mít žádné dějové vazby. Dostaneme tedy comicsově věrnou adaptaci, ve které se bude pravidelně "bořit čtvrtá stěna".

 

Režii se přitom ujme Tim Miller (tohle!), scénář pochází od Rhetta Reese a Paula Wernicka (Zombieland) a titulní roli se samozřejmě objeví Ryan Reynolds, který si na pořádně ztvárnění ukecaného žoldáka brousí zuby už řadu let. Snad uvidíme jeho tvář jen minimálně a film řádně vyždíme předpokládaný eRkový rating. Jinak zase na netu tak veselo nebude...

---

Vytáhni v hospodě: Foxové dále odsunuli Fantastickou čtyřku na 7. srpna 2015 (hmmm... strážcovský slot?) a prozatím zbavili premiéry Assassin's Creed s Michaelem Fassbenderem.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace