Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond má kameramana Interstellaru


ikona
KarelR
bond 24
Od Nolana k Mendesovi? Hodně slušný přesun... 

Moc kameramanských novinek na MovieZone nepíšeme, u čtyřiadvacáté bondovky se ale sluší udělat (další) výjimku. Už nějakou dobu víme o tom, že se agent 007 sice dočká návratu Sama Mendese do režijní sesle, tu kameramanskou ale po Skyfallu opustí věhlasný Roger Deakins. Důvod? Coenovka Hail Caesar!, jejíž natáčení s novou bondovkou koliduje. Mendes teď ale konečně našel za Deakinse náhradu a není pochyb o tom, že to je skvělá volba.

 

Vybraným šťastlivcem je totiž Nizozemec Hoyte Van Hoytema, který se blýsknul hororem Ať vejde ten pravý, dramatem Fighter a thrillerem Jeden musí z kola ven. Loni pak nasnímal romanci Ona, především se ale dostal k ostře sledované práci na Nolanově Interstellaru. Už z trailerů je přitom jasné, že opět zaútočí oslnivou prací. Jeho přesun ke čtyřiadvacáté bondovce, která se začne točit letos v prosinci (a možná se místo digitálu zaznamená na celuloid!), tak zní jako rajská hudba.

---

Vytáhni v hospodě: Deakins musel kvůli natáčení Skyfallu (mimochodem na digitál) odříct coenovku V nitru Llewyna Davise. Rovnováha Síly tudíž zůstane zachována.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace