Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ramba čeká poslední mise


ikona
KarelR
ramborambo 5sylvester stallone
Jak by se mohla jmenovat? 

O chystaném pátém Rambovi už jsme psali mnohokrát, takže to nebudu moc natahovat. Původně to vypadalo, že by z něj mohla být predátorská sci-fi, v níž měl slavný řezník nahánět nebezpečného mutanta. Tahle zápletka ale dlouho nevydržela a brzy se začalo mluvit o tom, že poznají středověk spíš pozadí drogových dealerů.

Výlet do Mexika ale doteď potvrzený není. A mezi zvěsti počítejte i nové informace o tom, že pátý díl série ponese název Rambo: Last Blood. Ano, Poslední krev odkazuje k První krvi, což je originální název jedničky. Režie pětky se přitom má ujmout sám Stallone a... to je úplně všechno, co v tuhle chvíli víme. Nebo spíš tušíme.

 

Dali byste si pátého Ramba? Anebo vám čtyřka přišla jako skvělé zakončení, na které není třeba navazovat? Určitě ze sebe něco vydolujte v diskuzi, vzpomínání na šest let stará uberjatka totiž není nikdy dost.

---

Vytáhni v hospodě: Rozšířená verze čtvrtého Ramba vyšla i na českém blůčku. Konečně ho tedy máme bez ořezu, jinak to ale prý moc velký upgrade není a bonusy také žádný zázrak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace