Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sedm statečných oficiálně s Washingtonem


ikona
Mr. Hlad
antoine fuquadenzel washingtonsedm statečných
Denzel Washington a Antoine Fuqua po Training Day a Equalizer opět spojí síly 

Denzel Washington si umí vybírat role jako málokdo. I když i jemu se občas stane, že kývne na nějakou hovadinu, obvykle v ní předvede natolik dobrý výkon, že diváci nadávají všem okolo něj, ale on zůstává v klidu. Už za pár dní tu budeme mít jeho thriller Equalizer, který se údajně zatraceně povedl a ukázal, že Washingtonova oscarová spolupráce s Antoinem Fuquou na Training Day nebyla náhoda. A už se prý chystá dvojka. Každopádně Washington, ačkoliv mu v prosinci bude šedesát, nehodlá polevit. Nedávno prohlásil, že by si rád zahrál marvelovského Black Panthera a klidně by po Craigovi převzal i Bonda, ale to spíš byly akorát řeči.

Sichr je pro něj ale remake westernové klasiky Sedm statečných. O tom se mluví už pěkně dlouho a vzhledem k tomu, že ho má točit opět Antoine Fuqua, padalo v souvislosti s novou verzí občas i jméno Denzela Washingtona. Teprve teď je však jisté, že ho ve filmu uvidíme. Scénář už píše autor seriálového Temného případu Nic Pizzolato a nalákat pár dalších hvězd by nemusel být velký problém. V minulosti se totiž okolo Sedmi statečných motali třeba Tom Cruise, Matt Damon, Morgan Freeman nebo Kevin Costner. Jestli se někdo z nich k Washingtonovi přidá, zatím ještě nevíme, ale je evidentní, že tenhle projekt v Hollywoodu zajímá dost důležitých lidí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace