Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #261 s Pánem prstenů a Lokim


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Kam si zajít na nejlepší projekci Pána prstenů? Jak by vypadala Lokiho sólovka? A jak si doma postavit sériového vraha?  

Zcela záříjový výplach

Reklama týdne
Pokud alespoň občas sledujete dění na herní scéně, asi jste zaregistrovali sci-fi projekt s názvem Destiny, který mě osobně nijak zvlášť nezajímá, ale tváří se, jako by tu od Dooma nebylo nic zásadnějšího. No, uvidíme za pár dní. Každopádně promo má společnost Activision celkem zmáklé a teď pro ně dokonce režisér Trona a Nevědomí Joseph Kosinski natočil sakra stylovou reklamu. Mimochodem hlas, který v ní uslyšíte, patří Peteru Dinklageovi.

Stavebnice týdne
Švédská Ikea už se u nás usídlila asi natrvalo. Můžete proti designu namítat spoustu věcí, ale faktem zůstává, že pro spoustu lidí zůstává nábytek právě odtud finančně nejschůdnější variantu a navíc je stavění skříně fajn náhradou za absentující Lego pro dospělé. Každopádně teď to vypadá, že krom botníků si tu můžete koupit i vlastního masového vraha.

Projekce týdne
Pokud patříte mezi hardcore fandy Pána prstenů, chodíte bez bot, abyste vypadali jak Hobiti a vaším snem je odstěhovat se na Nový Zéland a bydlet tam v jeskyni, měli byste začít šetřit a pomalu se připravovat na nejstylovější projekci trilogie. Od osmého do dvanáctého dubna příštího roku totiž Středozemě ožije v Lincolnově centru v New Yorku a na fandy tu čeká nejen film, ale i 250 muzikantů, kteří k filmu budou živě hrát hudbu Howarda Shorea, za kterou dostal Oscara.

Bunda týdne
Moc nerozumím tomu, co se děje okolo filmu Pacific Rim. V kině jsem se docela bavil, ale celkově přišlo diváků zatraceně málo. Přesto si tahle robotí řež Guillerma del Tora vybojovala pokračování, na němž se teď pracuje, a celkem často se objevují i tématické hovadiny, které parádně sednou do výplachu. Třeba zatraceně stylové bundy.

Trailer týdne
Nolanův Počátek není žádná novinka, ale takhle zajímavý film láká pozornost kreativních fandů i dnes, čemuž se nelze moc divit. Výpravy do lidského mozku nás v roce 2010 posadily na zadek a i když se sequelu nejspíš nikdy nedočkáme, zdá se, že se i v budoucnosti budou objevovat videa, která se u Nolana inspirují, nebo ho přímo vykrádají. Třeba tím, že překopají celou upoutávku do absolutně amatérského hávu. A přitom to pořád funguje zatraceně dobře.

Loki týdne
Ještě si asi hodně dlouho počkáme, než Loki dostane vlastní film. Jestli vůbec. Každopádně nejoblíbenější marvelovský záporák, prvotřídní svině a možná až přespříliš ambiciózní bůh má pár lidí, kteří mi drží palce. A film mu udělají klidně sami.

Fotky týdne
Kanadský fotograf Christopher Moloney má nejspíš svou práci rád a evidentně miluje filmy. Jezdí po USA, navštěvuje místa, kde se odehrávaly slavné scény, a pokouší se obojí srovnávat. A je to sakra zajímavé. Navíc tu dojde nejenom na populární filmové momenty, ale i na takové, na které jste nejspíš už zapomněli. Dokázali byste třeba poznat barák, ve kterém zůstal Sám doma Kevin McAllister?

Umělec týdne
Terry Crews je vskutku renesanční člověk. Nejen že se prosadil jako sportovec a následně i jako herec v komediích, ale je i jedním z nejzábavnějších Postradatelných. Především proto, že nafasoval opakovací brokovnici. Ale celkově je to sympaťák, kterého evidentně Hollywood a blbnutí před kamerou baví. A přitom to mohlo být úplně jinak. Mohl totiž třeba vymyslet novou Hvězdu smrti!

Záporáci týdne
Christopher Nolan už se nejspíš k sérii o Temném rytíři nikdy nevrátí, ale DC má s Brucem Waynem evidentně pořád velké plány. Za dva roky se vrátí s ksichtem Bena Afflecka a porve se se Supermanem a v dalších letech by se měl v kinech objevovat víceméně pravidelně. A může dojít k problémům. Filmoví fandové znají Jokera, Riddlera a další slavné záporáky, ale ti se nemohou objevovat donekonečna, a tak dostanou pravděpodobně šanci i ti méně výrazní hajzlové. A těch je fakt hodně. Takže abyste se ve světě Batmanových protivníků neztratili, klikněte si sem. A učte se.

Duel týdne
Minule jsme po vás chtěli, abyste nám udělali trochu radost a pochválili Výplach, vzhledem k tomu, že jsme s touhle rubrikou slavili pět let. Takže mockrát dík. Dnes si dáme klasický duel a podíváme se na comicsy.

Jednoduše by nás zajímalo toto – jsou lepší Avegers nebo Strážci Galaxie? Svého favorita napište do předmětu a v textu se rozkecejte o důvodech.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace