Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ghost in the Shell shání herečku


ikona
Mr. Hlad
ghost in the shellmargot robbie
Zahraje si hvězda Vlka z Wall Street v adaptaci kultovní japonské pecky?  

Hollywood si nedá pokoj. O hraných verzích kultovních anime Akira a Ghost in the Shell se mluví celkem pravidelně už několik let. Střídali se u nich zajímaví režiséři i scenáristé, ale furt nic. Ale jak to tak vypadá, ten druhý film by vzniknout přeci jen mohl. Steven Spielberg z pozice producenta prohlásil, že u něj má Ghost in the Shell prioritu, scénář Laety Kalogridis, autorky Prokletého ostrova, přepisuje William Wheeler a režie by se měl chopit Rupert Sanders, jehož Sněhurka a lovec byla celkem fajn. Teď už se navíc evidentně začíná dívat i po hercích.

V příběhu z budoucnosti, kdy organizace jménem Sekce 9 bojuje proti čím dál tím nebezpečnějším hackerům, by si totiž mohla zahrát Margot Robbie. Tu příští rok uvidíme ve zlodějské romanci Focus po boku Willa Smithe a rok poté dorazí i její Tarzan. Dá se očekávat, že tvůrci Ghost in the Shell by ji rádi viděli v roli Motoko Kusanagi, kyberneticky vylepšené agentky, která jde po krku hackerovi, co si říká Vládce loutek, jenž se dokáže dostat přímo do hlavy lidí, kteří to s kybernetickými implantáty trošku přehnali. Ghost in the Shell samozřejmě není jen akční sci-fi a pracuje i s celkem zajímavými myšlenkami, ale na to, jestli se je povede přenést i do Hollywoodu, si asi budeme muset chvilku počkat. Angažování hvězdy Vlka z Wall Street by asi nikoho nepohoršilo.
--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud jste původní Ghost in the Shell ještě neviděli, tak vás snad naláká trailer.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace