Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Autíčka pro Michaela Baye


ikona
Mr. Hlad
michael bay
Michael Bay se chystá zadaptovat hodně neobvyklou knihu. A taky pořádně šlápnout na plyn 

Michael Bay to má teď u fanoušků trošku rozházené, ale v Hollywoodu ho mají rádi. Zadařilo se čtvrtým Transformerům a z Želv Ninja se stal hit, i když kvalitativně nejde o žádné veledílo a spousta milovníků seriálu a comicsu je teď pořádně naštvaná. Bay zkrátka vydělává a to se počítá a když se mu navíc povede utéct i od Transformers, jak naznačuje, mohli by být nakonec spokojeni všichni. Plány pro příští roky každopádně má a zdá se, že teď se s ním podíváme do vesmíru. A jelikož adaptování knih, comicsů a videoher působí trošku jako klišé, podepíše se Bay pod film podle obrázkové knížky. O pohádku však nepůjde.

Chystá totiž projekt s pracovním názvem Cosmic Motors a hodlá využít díla Daniela Simona. Ten patří mezi nejlepší návrháře filmových vozidel a vozítek a v jeho autech, buginách a lodích se jezdilo a léto například ve dvojce Captaina Americy, v Tron: Legacy nebo v Cruisově Nevědomí. V roce 2007 vydal Simon knihu svých návrhů futuristických vozidel a právě ta se Bayovi líbí. V knížce jsou skutečně jen obrázky, žádný příběh nemá, takže Kyle Ward, autor mizerného Machete zabíjí, může vymýšlet, co chce, ale dá se očekávat, že se dočkáme futuristických závodů nebo něčeho podobného. Simonovy modely jsou zatraceně zajímavé, otázka je, jestli stačí k tomu, aby z nich někdo vyrobil dvouhodinový film.

--- 

Vytáhni v hospodě: Za režii Mizerů dostal Bay sto tisíc dolarů. Za Pearl Harbor dvacet pět milionů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace