Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Underworld pěkně od začátku


ikona
Mr. Hlad
underworld
Upíři a vlkodlaci si dají odvetu. Je to vůbec potřeba? 

Asi by se nenašlo moc lidí, kteří by akčně-hororovou sérii Underworld považovali za nějak zásadní. Ale existuje a neškodí, což se třeba o Resident Evil říct nedá. Navíc poslední díl byl i docela povedený a rozhodně potěšil i fakt, že se tvůrci pokusili experimentovat i s výpravou do minulosti. A že to Kate Beckinsale sekne, ať už na právě vraždí vlkodlaky, nebo z pusy vypouští dementní dialogy. Každopádněs se zdá, že se pátého dílu série, která startovala kariéru Lenu Wisemanovi, nedočkáme.

Vypadá to totiž, že by Sony Pictures rádi začali hezky od začátku. Svým způsobem to dává smysl, Kate Beckinsale je jednačtyřicet, žádná další hvězda v sérii není a výdělky nebyly takové, aby si film pojistil sequely, takže proč to nezkusit znovu a třeba i lépe. No, uvidíme. Ale s tím „lépe“ by bylo lepší být opatrný. Novou verzi má totiž napsat Cory Goodman, jenž momentálně dělá na fantasy The Last Witch Hunter s Vinem Dieselem a napsal i mizerného Kazatele. Rozhodně to není člověk, jehož jméno by vzbuzovalo naděje, že to tentokrát bude zajímavější podívaná. No ale buďme optimističtí. Alespoň do prvního traileru.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pro hlavní roli v prvním Underworldu byly zvažovány Milla Jovovich a Halle Berry.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace