Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor vyráží na dovolenou


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworth
Chris Hemsworth se pouští do komedie. Půjde mu to stejně dobře jako bitky v Asgardu?  

Chrise Hemswortha jsme zatím zvyklí vídat hlavně v akčních a hrdinských rolích. Ne že by to byl problém, krom Thora dokázal zaujmout i ve fantasy Sněhurka a lovec a neztratil se ani v hororové Chatě v horách nebo remaku Red Dawn, když si však odskočí k jiným žánrům, taky to stojí za to. Rivalové ukázali, že se dramat nebojí a v březnu uvidíme jeho dobrodružné drama In the Heart of the Sea, v němž bude pod vedením Rona Howarda bojovat o život na moři poté, co jeho loď zničí velryba. S akcí se však neloučí, protože hned v lednu dorazí do kin jeho Blackhat, kde se vydá po stopách nebezpečných hackerů. A šéfuje tomu Michael Mann. Hemsworthův herecký rejstřík je zkrátka větší, než by si fandové Thora mysleli. Komedii bychom od něj ale nečekali.

A zvlášť takovouhle. Hemsworth se totiž objeví v remaku Bláznivé dovolené. Rodinka Grisswoldových v čele s tatínkem Clarkem se do kin podívala hned čtyřikrát. Remake by se měl začít točit už letos na podzim a hlavním hrdinou bude dospělý Clarkův syn Rusty, který se dosud nevzpamatoval z rodinných výletů. Zahraje si ho Ed Helms z Pařby ve Vegas a jeho ženu ztvární Christina Applegate. Hemswrotha čeká role Rustyho švagra Stonea Crandalla, televizního moderátora. Uvidíme, jestli mu to s humorem půjde stejně dobře jako s kladivem. Režie se ujmou John Frances Daley a Jonathan Goldstein, scenáristé Šéfů na zabití.

--- 

Vytáhni v hospodě: V nové verzi se prý dočkáme čestných roliček původních hrdinů, Chevyho Chase a Beverly D’Angelo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace