Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #259 o Ice Bucket Challenge


ikona
KarelR
víkendový výplach
Svět ovládlo polévání vodou. 

Předposlední prázdninový výplach.

Pixarovka týdne

Jak by vypadala pixarovka Vzhůru do oblak v režii Michaela Baye? Odpověď je samozřejmě docela zábavná a najdete ji v tomhle traileru.

Zastavárna týdne

Heisenberg a Pinkman opět pohromadě! Slavné duo z Breaking Bad se ujalo rolí dvou zastavářských joudů v šestiminutovém promu blížících se cen Emmy. A šlape jim to jako za starých časů.

 

Pitch trailer týdne

Je běžnou praxí, že režiséři obcházejí studia a snaží se jim udat svoje projekty. Někomu stačí mluvit, někdo si přinese prezentaci a někdo sestříhá trailer, který kravaťákům přesně naznačí daný směr a vizi. Rian Johnson zvolil u Loopera třetí možnost. A není divu, že ze Sony vymámil 30 milionů dolarů.

 

Disneyovka týdne

Trailer 50 odstínů šedi se dočkal hned několika parodií. Žádná ani není tak zneklidňující jako ta disneyovská.

 

Batman a Superman týdne

V blížící se comicsovce Batman v Superman: Dawn of Justice se dva nejslavnější superhrdinové zřejmě nebudou mít příliš v lásce. Naznačil to teaser z Comic-Conu, který se nyní dočkal vlastní předělávky od pánů z Jak to mělo skončit. Docela by mě zajímalo, co na ni říká Zack Snyder.

Kapitán Amerika týdne

Ano, kreslený konec ještě jednou. Nedávno se ho totiž dočkala také dvojka Kapitána Ameriky, se kterou měli Batman se Supermanem pár velice specifických problémů. 

Druhý Kapitán Amerika týdne

Kdo se nečekaně postavil za druhého Kapitána? Je to k nevíře, ale pánové ze Screen Junkies našli po desítkách upřímných trailerů film, které se jim nepodařilo roztrhat na kousíčky. A raději nadšeně přiznali, že se jim Kapova nová mise dost líbila.

 

Kraťas týdne

Comicsový králičí samuraj Usagi Yojimbo se vlastního celovečeráku asi jen tak nedočká. Naštěstí se ale může chlubit alespoň krátkým filmem, který vznikl za pomoci klasické stop-motion animace.

 

Dokument týdne

Natáčení na film ještě pole nevyklidilo, promítání z tradičních pásů je ale u svého konce. Studia budou od příštího roku vydávat filmy pouze v digitálních kopiích, což je pro řadu lidí velice smutná zpráva. Dva z nich, ne náhodou zkušené promítače, si můžete vyslechnout v následujícím čtvrthodinovém dokumentu.

 

Duel týdne

V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší porevoluční českou pohádku. A tenhle titul s přehledem putuje k Lotrandovi a Zubejdě.

Dnešní duel se bude týkat ALS Ice Bucket Challenge. Výzvy s poléváním ledovou vodou, která má šířit povědomí o amyotrofické laterální skleróze a sbírat peníze na hledání léku, se zúčastnil nespočet celebrit. Některé výzvu pojaly tradičně, jiné poslaly do oběhu o něco promakanější video. V diskuzi každopádně odpovídejte na otázku: "Která Ice Bucket Challenge se nejvíc líbila vám?" Ke svému favoritovi můžete klidně přihodit i další videa. Každým dnem totiž přibývají další a další vydařené kousky.

 

Kdyby to někoho zajímalo, na boj proti ALS už se díky výzvám vybralo 53 milionů dolarů.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace