Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pařba s teroristy


ikona
Mr. Hlad
bradley coopertodd phillips
Tým zodpovědný za Pařbu ve Vegas chystá akční nářez. Na humor zapomeňte 

Už párkrát jste se nás v MZ Live ptali, co chystá Todd Phillips a my jsme bohužel odpověď neměli. Teď se ale režisér trilogie Pařeb a Mládí v trapu přestává flákat a vrací se do Hollywoodu. A hodlá si vyzkoušet úplně nový žánr. Todd Phillips totiž natočí adaptaci knižní série, jejímž hrdinou je zelený baret a likvidátor teroristů Mack Bolan. V roce 1969 ho vymyslel Don Pendleton a má na kontě přes devět stovek knížek a za mořem je populární dodnes. A líbí se i filmařům. Okolo filmové adaptace se v minulosti motali Vin Diesel, ale i veteráni jako Clint Eastwood, Sylvester Stallone nebo Steve McQueen, nikomu se však nepovedlo film dostat do výroby.

Teď o něj ale projevili zájem Warneři, kteří hodlají spolupracovat s majitelem práv a scenáristou Shanem Salernem, jenž momentálně kutí čtvrtého Avatara a má za sebou i Armageddon nebo Drsného Shafta. Sám tvrdí, že by jeho film měl být sice PG-13, ale přitom realisticky tvrdý. Todd Phillips možná vypadá jako divná volba pro takový materiál, ale poslední Pařba byla svým způsobem docela vážná záležitost a ve Starskym a Hutchovi ukázal, že akci umí. K Macku Bolanovi si navíc přivede Bradleyho Coopera, jenž zvládne zahrát všechno a momentálně nemá žádnou sérii, jejíž sequely by ho mohly živit. Každopádně pro dalšího drsoně, zvlášť s takhle zajímavými tvůrci za zády, tu bude místo vždycky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace