Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záporákem ve Star Wars bude...


ikona
KarelR
star wars
Víc informací, než byste čekali. Nebo ne? 

Sedmé Star Wars dlouho halila abramsovská rouška tajemství, opar tajemna se ale začíná pomalu rozplývat. Údajně za to může pár zaměstnanců, kteří opustili produkci a plní internet fotkami a spoilery. Ale taková už je holt doba, díky čemuž si můžete prohlédnout třeba tyhle helmy Stormtrooperů a Snowtrooperů nebo dva concept arty Hana Sola.

DÁL ČTĚTE NA VLASTNÍ SPOILEROVÉ NEBEZPEČÍ!

 

VÁŽNĚ!

 

POSLEDNÍ ŠANCE!

Mimo obrázkového materiálu se pak z několika webů hrnou především informace o zápletce. Víceméně se "potvrdilo" hledání zmizelého Lukea Skywalkera, o kterém už jsme psali, a objevily se nové detaily o záporácích. Těmi budou takzvaní inkvizitoři, což jsou odvěcí ochránci sithského řádu, a hlavním padouchem má být Sith Inquisitor, poloviční kyborg s rudýma očima a robotickou rukou. Prohlédnout si ho můžete na dalším uniklém concept artu.

Ano, správně jste poznali, že má v ruce helmu Dartha Vadera. Inkvizitoři sice nejsou přímo učedníci Sithů, patří ale mezi jejich nejsilnější zbraně. Hodně by se jim měl věnovat animovaný seriál Star Wars: Povstalci, kde budou na Vaderův rozkaz hledat a zabíjet potenciální nové Jedie. A důležitá role je potom čeká minimálně v Epizodě VII, kde se ukáže, že konec Návratu Jediho nebyl zase takový ultimátní happy end.

Jak totiž odhalí flashbacková vysvětlovačka Lukea Skywalkera, ve které se má objevit i mladá princezna Leia (pravděpodobně v podání Billie Lourd, obsazené dcery Carrie Fisher) a sám Darth Vader (!), inkvizitoři zničením druhé Hvězdy smrti sice přišli o vedení. Zdaleka ale nepřestali být nebezpeční. Sám Luke byl posledních 30 let v jejich zajetí a jeho vyprávění přidá Star Wars další záporáckou vrstvu, která by mohla Alianci způsobit značné problémy.

 

Další novinky se pak točí kolem toho, že Han Solo prohrál Malého sokola v kartách a nyní ho musí získat zpět (novým majitelem má být postava Oscara Isaaca), nebo kolem Imperiální mateřské lodi, kterou Han se Žvejkem adoptovali jako svůj nový domov. Imperiální technika zkrátka za těch pár dekád nezmizela a měla by v nové trilogii hrát celkem výraznou roli.

Přijdou vám nové drby cool, nebo z nich dostáváte spíš pocit fandovské tvorby? Brali byste první starwarsácký flashback a Sith Inquisitora, nebo doufáte, že J. J. a spol. vymysleli něco úplně jiného? Stále to jsou jen střípky informací, které můžou na plátně vypadat výborně i katastrofálně. Všichni ale víme, že internetové diskuze žijí z vyjadřování důvěry, hejtování drbů a hrdinských (a posléze zapomenutých) prohlášeních o vynechání návštěvy kina. Tak směle do toho!

---

Vytáhni v hospodě: J. J. Abrams už mimochodem potvrdil návrat X-Wingů.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (66)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace