Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Může Disney koupit Warnery?


ikona
KarelR
dcmarvel
Kdo všechno se důkladně zajímá o Warner Bros.? 

Možná jste zaznamenali, že se foxovský magnát Rupert Murdoch nedávno pokusil koupit Time Warner. Multinárodní mediální korporace, pod kterou spadá mj. filmové studio Warner Bros., ale osmdesátimiliardovou nabídku odmítla. Comicsoví fanoušci tak mohli přestat spekulovat o tom, zda někdy v budoucnu uvidíme Justice League po boků X-Menů. Jenže místo nákupního ticha tu teď máme ještě šťavnatější drb.

PREMIÉRY NOVÝCH DC COMICSÁREN

 

Lov na Warnery totiž pokračuje a vedle nejbohatšího Číňana Wanga Jianlina by se do něj mohli zapojit další tři velcí hráči. Google zas tak převratný není, Apple jakbysmet, třetím kandidátem do party je ale Disney. A tady to začíná být hodně zajímavé, protože by se po takovém nákupu sešli superhrdinové od DC a Marvelu pod jednou střechou.

Disneyovci už vedle Marvelu stihli skoupit Pixar a Lucasfilm, takže se velkých akvizicí očividně nebojí. Warneři by přesto byli obrovským soustem, jehož rozžvýkání by značně zatřáslo hollywoodským bojištěm. Proti Foxům, Sony, Paramountu a Universalu by totiž stála ultimátní plejáda comicsové elity. A vůbec studiový gigant, který by mohl (mimo spousty jiných věcí) drtit konkurenci mnoha mocnými blockbusterovými údery.

PREMIÉRY NOVÝCH MARVELÁCKÝCH COMICSÁREN

 

Byl by takový nákup prospěšný pro nás, diváky? Anebo by dal Disneymu diktovací moc, která by mohla razantně poškodit filmový trh? Tohle téma si určitě zaslouží vydatnou debatu, tak se do ní nezdráhejte zapojit!

---

Vytáhni v hospodě: 10 nejdivnějších crossoverů Marvelu a DC.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace