Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aquaman rovnou dvakrát


ikona
Mr. Hlad
aquamanbatmandcsuperman
DC se chystá podívat do comicsového podmořského světa. A nenechává nic náhodě 

V DC Comics si už konečně spočítali, že když mohou v kinech vydělávat hrdinové od Marvelu, měli by to zvládat i ti jejich. Pravda, pokus s Green Lanternem byl napůl tragický a napůl směšný, ale Muž z oceli uspěl a za dva roky ho tu máme znovu, přičemž se na plátně sejde s Batmanem. Batman v Superman: Dawn of Justice však představí i další hrdiny. Dorazí mechanický Cyborg, královna Amazonek Wonder Woman a Aquaman, pán podmořského světa a jedna z nejmocnějších bytostí DC vesmíru. A údajně bude na Supermana celkem naštvaný, protože finále Muže z oceli zanechalo na jeho říši pár šrámů.

V DC si touhle superhrdinskou slezinou pochopitelně připravují píseček na sólovky méně známých hrdinů a Aquaman bude jedním z nich. Kdy konkrétně dorazí, zatím nevíme, ale v DC mu chtějí udělat ideální podmínky. Proto najali rovnou dva scenáristy. Aquamana se pokusí napsat autor Gangster Squad Will Beal a tvůrce Třístovky Kurt Johnstad. Nebudou však pracovat společně. Každý má vytvořit vlastní verzi a v DC si pak vyberou tu, která se jim bude líbit víc. Je tedy dost pravděpodobné, že se už brzy dozvíme i jméno režiséra a datum, kdy film dorazí do kin. Se dvěma připravovanými scénáři si totiž DC může dovolit zariskovat a tyhle věci vypustit do světa dřív, než bude mít v ruce hotový materiál. Šance, že by obě verze byly nepoužitelné, je totiž celkem malá.

--- 

Vytáhni v hospodě: DC to zatím nikde nepotvrdilo, ale na 99% si Aquamana zahraje Jason Momoa. Minimálně to naznačují fotky, na nichž trénuje s Gal Gadot.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace