Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude s Conanem?


ikona
Mr. Hlad
conan
Dočkáme se nového Conana s Arnoldem Schwarzeneggerem? A chceme se ho vůbec dočkat? 

Velkolepý návrat Arnolda Schwarzeneggera nebyl nakonec tak velkolepý, jak se čekalo. Když jsme ho viděli v The Expendables, tak se v kinech tleskalo, jeho sólovka Konečná a další filmy jako Plán útěku nebo aktuální Sabotage ale do kina nenalákaly zdaleka tolik lidí, kolik bychom čekali. Teď chce jet Arnold na jistotu. Příští rok se vrátí mezi roboty v Terminator: Genisys (to není chyba, film byl přejmenovaný) a pořád se uvažuje o The Legend of Conan. A i když je představa bývalé kulturistické hvězdy v kožených slipech a obřím mečem v ruce dnes spíš směšná, je čím dál reálnější, že se do světa R. E. Howarda vrátíme.

Producent Fredrik Malmberg teď v rozhovoru přiznal, že je vše na dobré cestě a že se pouze s kolegy snaží vylepšit scénář, hlavně postavy. Podle něj by v září měli mít hotovo a pokud se nic nepokazí, kamery se spustí na jaře 2015. Co se týče režiséra, nechce zatím nic prozradit, ale jednání prý probíhají s hodně zajímavými jmény a jsou mezi nimi jak veteráni, tak i nováčci. Každopádně zatím nevíme, jestli se máme těšit, nebo bát. Na druhou stranu kdyby všem konečně došlo, že Arniemu už není čtyřicet, a pojali Conana třeba jako fantasy verzi Nesmiřitelných, mohlo by to být nakonec přeci jenom fajn.

--- 

Vytáhni v hospodě: K prvnímu Conanovi pomáhal psát scénář Oliver Stone.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace