Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kickboxer nahání řezníky


ikona
Mr. Hlad
kickboxerscott adkinstony jaa
Tvůrci remaku kultovní mlátičky nehodlají obsazení podcenit. S touhle partou by mohla být zábava! 

Kickboxer z roku 1989 byl jedním z těch filmů, na něž jsme jako malí koukali s absolutním nadšením. Exotické Thajsko, brutální trénink, děsivý Tong Po a Van Dammovy roznožky fungovaly skvěle, ale asi se na světě najde jen hodně málo lidí, kteří by tohle akční béčko zařadili po bok Vykoupení z věznice Shawshank a Kmotra. Na druhou stranu kult je to i dnes a kulty Hollywood rád przní. O nové verzi už jsme párkrát psali. V hlavní roli se objeví naprosto neznámý Alain Moussi, jenž se vydá do jihovýchodní Asie, aby se tu utkal s mužem, který v ringu zabil jeho bratra.   No budiž, co taky nového vymýšlet? Hongkongský režisér Stephen Fung bohužel úplně není zárukou kvalitní podívané, a tak jediné, proč by mohl být fanda akce na Kickboxera zvědavý, byla účast dvou profesionálních bouchačů.

Hlavního záporáka hraje Dave Bautista, kterého teď můžete vidět jako Draxe ve Strážcích galaxie, a objeví se i Georges St. Pierre, jenž solidně potrápil Captaina Americku. A teď tu máme další dva přírůstky, díky nimž by se z tohohle remaku mohla potenciálně stát solidní akční podívaná. V ringu se totiž budou rvát i Scott Adkins a Tony Jaa. Ten první sice neumí vůbec hrát, ale po tom, co předvedl ve druhém a třetím díle série Neporazitelný, to vůbec nevadí. Adkins je momentálně nejzábavnější bijec západní polokoule. A pro Tonyho Jaa před pár lety platilo to samé, jen na východě. Od té doby se sice trochu zbláznil, natočil pár srágor, protože ho víceméně zotročilo studio, ale příští rok se objeví v sedmičce Rychle a zběsile a potenciál předvést pořádný akční nářez je u něj pořád sakra velký. Tak doufejme, že se v Kickboxerovi bude víc mlátit než mluvit a že choreograf nebude úplný idiot. Tahle parta by si to nezasloužila.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ten Alan Moussi by nakonec nemusel být úplně špatný

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace