Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Krotitelé duchů jako dámská jízda


ikona
Mr. Hlad
ghost busters
Krotitelé duchů se nakonec třetího dílu nedočkají. Místo toho začnou pěkně od začátku. A změní pohlaví 

Někdy to vypadá, že třetí Krotitele duchů nechce nikdo, krom Dana Aykroyda. Ten už nás pár let zásobuje zaručeným i informacemi o tom, že scénář je hotový, že se bude točit za pár měsíců, že to bude o tomhle a o tamtom a že se vrátí ten i tenhle. A furt nic. Bill Murray už před hodně dlouhou dobu veřejně prohlásil, že ho to nezajímá, Ernie Hudson by kývl na cokoliv, ale na něj do kina nikdo nepřijde, a Harold Ramis nedávno zemřel. Ale Krotitelé budou. Tedy prý. Sice bez Ivana Reitmana, který letos oznámil, že točit nebude, a pravděpodobně i bez autora Zombielandu Rubena Fleischera.

Momentálně se mluví o tom, že by se režie mohl chopit Paul Feig, autor komedií Ženy sobě a Drsňačky. Studio zatím nepotvrdilo, že se za kameru posadí, ale údajně je jedním z vážných kandidátů. Každopádně oznámilo, že noví Krotitelé duchů budou reboot a ne sequel a že se zaměří na ženské hrdinky. V takovém případě by Feigova účast dávala smysl, je to profík na filmy se ženskýma a asi by nikoho nepřekvapilo, kdyby si s sebou přitáhl nějakou herečku ze svých předchozích filmů. Melissa McCarthy se přímo nabízí. Hvězda to je, žádnou rozjetou sérii nemá a příští rok spolu s Feigem chystá akční komedii Spy, kde ze sebe budou dělat voly i Jason Statham a Jude Law. Bojím se, že s touhle paní přišlo do Hollywoodu peklo. No ale uvidíme. O Krotitelích duchů se toho nakecalo tolik, že by další odklad natáčení, s nímž se počítá na jaro 2015, asi nikoho nepřekvapil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Roli Billa Murrayho si měl v Krotitelích duchů zahrát John Belushi, ale v roce 1982 zemřel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace