Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mumie místo Venoma


ikona
Mr. Hlad
mummytransformers
Jeden ze scenáristů Star Treku a Transformers se chystá oživit egyptské monstrum 

Není to tak dlouho, co jste se mohli dočíst, že studio Universal oprášilo svoje hororové legendy a hodlá vrátit do kin Frankensteinovo monstrum, Netvora z černé laguny nebo Mumii. A právě ta poslední potvora má, zdá se, k nové filmové verzi nejblíž. Scénář je podle všeho hotový a jsou pod ním podepsáni autor posledních Rychle a zběsile Chris Morgan a Alex Kurtzman, který se podílel na scénářích Transformers nebo Abramsových Star Treku. A právě on bude Mumii i režírovat. Ještě nedávno bylo jeho jméno spojováno se spin-offem Venoma, ale vzhledem k tomu, že celé spider-manovské universum bude mít zpoždění, bůh ví, kdy se filmu dočkáme. Sám Kurtzman by ho rád natočil, ale netuší, co přinese budoucnost.

Teď má každopádně na starost Mumii. Ačkoliv jde o legendární hororové monstrum, nová filmová verze bude spíš akčně-dobrodružnou podívanou s několika hororovými prvky. Děj se má odehrávat v současnosti a tvůrci říkají, že v žádném případě nejde o reboot Mumie s Brendanem Fraserem a Rachel Weisz. Dostaneme úplně nové charaktery, jen ten dobrodružný koncept zůstává. Zatím není úplně jasné, jestli Universal použije design zafáčované potvory, který měla v roce 1932, nebo ji čeká facelift. S premiérou se každopádně se počítá na 22. května 2016.

--- 

Vytáhni v hospodě: Namaskovat Borise Karloffa v Mumii z roku 1932 trvalo osm hodin.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace