Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování hororových klasik mají režiséry


ikona
Mr. Hlad
stephen kingverbinski
Kdo natočí prequel Shining a třetí část Kruhu? A má vůbec smysl se jimi zabývat? 

Oživování filmových legend je činnost, která studia baví a vyplácí se jim. Bohužel. Málokdy totiž dostaneme remaky, které by originály překonaly a u některých to dokonce vypadá, že tvůrcům bylo vlastně úplně jedno, co točí, protože lidi na známé jméno do kina stejně přijdou. U prequelu Shining Stanleyho Kubricka by to ale mohlo být jinak. Overlook Hotel, který bude vycházet z prequelu, který Stephen King napsal, ale nakonec v knize nepoužil, se vrátíme do slavného ubytovacího zařízení, v němž Jacku Nicholsonovi ruplo v kouli. Děj se má odehrávat na začátku minulého století a zjistíme, proč je vlastně hotel prokletý. Nabídku na režii dostal Mark Romanek, což je sice klipař, ale žádné hovado, co si hraje na Michaela Baye a jeho Expres foto byl hodně mrazivý thriller.

Vrátíme se i ke Kruhu. Americká verze nastartovala krátkodobou hollywoodskou mánii, kdy snad každé studio chtělo svůj vlastní remake nějaké japonské duchařiny. Skončilo to sice docela rychle, ale první Kruh, který natočil Gore Verbinski, dokáže vyděsit i dnes. S dvojkou už to nebylo zdaleka tak slavné, ale Paramount si myslí, že trojku přeci jen zvládneme. A natočit by ji měl španělský režisér F. Javier Gutierrez, jenž má na kontě prý velmi solidní sci-fi 3 dny a motá se i kolem nové Vrány. Scénář ještě není hotový a mluví se o tom, že Gutierrez si vezme na starost i ten. Každopádně doufejme, že alespoň jeden z těhle kousků bude zajímavý víc než Paranormal Activity nebo podobné blitky.

---

Vytáhni v hospodě: Než roli v Kruhu dostala Naomi Watts, oslovili tvůrci Jennifer Connelly, Gwyneth Paltrow, Kate Beckinsale nebo Jennifer Love Hewitt.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace