Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmové Uncharted se hýbe kupředu


ikona
KarelR
uncharted
Kdy se začne točit adaptace herní pecky? 

Zatímco se na nás pomalu řítí Uncharted 4: A Thief's End, mílovými kroky se blíží i filmová verze slavné videoherní série. Ta prošla rukama Davida O. Russella a Neila Burgera, až se zastavila v náruči Setha Gordona. Co s ní režisér tragických Čtver Vánoc a docela fajn Šéfů na zabití momentálně provádí a kdy ji uvidíme?

Filmové Uncharted je v pre-produkci a pilně se na něm pracuje. Cormac a Marianne Wibberley (Lovci pokladů, Charlieho andílci: Na plný pecky) akorát dodali novou verzi scénáře, nad kterou konečně zavládla spokojenost, a začíná shánění herců. Takže si Nathana Drakea nezahraje Mark Wahlberg? Už to tak nevypadá, Gordon chce každopádně hledat El Dorado s co nejschopnějším hercem. Až pak prý hodlá řešit podobu s herní postavou.

 

Natáčení se potom plánuje na začátek příštího roku, což by mohlo znamenat premiéru v nabitém létě 2016. Anebo dojde na jaro, kde by méně známý dobrodružný titul lovil diváky snáze? Fandové by se určitě nezlobili, na nějaké konkrétní informace si ale ještě počkáme. Teď se hlavně musíme modlit, aby se odněkud zjevil důvod, proč by nemělo filmové Uncharted dopadnout zle...

---

Vytáhni v hospodě: Seth Rogen a Evan Goldberg (Apokalypsa v Hollywoodu, The Interview) prý byli minimálně čtyři roky přemlouváni, aby zkusili filmové Uncharted napsat. Kdykoliv nad ním ale začali přemýšlet, vždycky jim z toho vylezl další Indiana Jones, takže s projektem nikdy nikam nepohnuli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace