Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Carnahan chystá akční inferno


ikona
KarelR
five against a bulletjoe carnahan
Režisér A-Teamu představí další sehranou partu. 

Druhého A-Teamu se bohužel nikdy nedočkáme, Joe Carnahan ale na akční týmovky naštěstí nezanevřel. Menší záplatou byl thriller Mezi vlky (i když tam parta hrdinů primárně zdrhala), teď se nicméně začíná rýsovat plnokrevný akčňák, ve kterém si to pětice ostrých borců rozdá s obří přesilou.

Carnahanův nový projekt nese název Five Against a Bullet a vypráví o pětici bodyguardů, kteří musí ochránit mladého mexického politika. Po krku jim přitom půjde drogový kartel, ne náhodou to pak celé má mít feeling Divoké bandy. Takže remake westernové klasiky? Kdepak. Nadhozený vzor ale jasně naznačuje, že Carnahan chystá chlapáckou podívanou s velkými kvéry, jejíž hrdinové si nebudou za žádných okolností brát servítky.

 

Kolem projektu se kdysi točil Bruce Willis, momentálně ale žádné obsazení nemá. Nabídne Carnahan hlavní roli svému oblíbenci Liamu Neesonovi? Dozajista mu minimálně zavolá. Jinak ale prý nevylučuje lovení v mladších hereckých vodách, které prý můžou nabídnout stejně cynické drsňáky jako stará garda.

Máte pro Carnahanovu novou partu nějaké vysněné obsazení? Tak ho napište do diskuze a schválně, kdo nejlépe trefí finální obsazení.

---

Vytáhni v hospodě: Jistě vám neušlo, že z plánu premiér zmizela Carnahanova dubnová novinka Stretch. Filmu podrazil nohy útěk distributora a získaný čas se tráví pulírováním ve střižně. Kdy uvidíme výsledek? Festivalový debut se plánuje na konec roku, počítejte tedy se zimní premiérou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace