Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Torovo tajuplné stvoření


ikona
KarelR
guillermo del toromatt reevesthe invisible woman
A Reevesova neviditelná žena. 

Ve chvíli, kdy máte v rukou velkou blockbusterovou sérii, je docela těžké natočit si malý osobní film. Michael Bay musel Pot a krev několikrát odložit a z "nízkorozpočtové oddechovky" Christophera Nolana se vyklubal obří Počátek. Tenhle tah se tedy vydařil jen minimu tvůrců, například Jossu Whedonovi, který si během produkce Avengers odskočil k černobílé shakespearovině Mnoho povyku pro nic.

 

Kdo by rád kráčel v jeho šlépějích? V posledních dnech si tuhle misi vytyčili hned dva obletovaní režiséři. První se pomalu chystá na sequel monstrřežby Pacific Rim, druhý má pod palcem Úsvit planety opic a jeho nadcházející pokračování. Oba ale zároveň plánují menší projekt, u kterého jim nebude koukat přes rameno tolik lidí.

Zaprvé tu máme Guillerma del Tora, který momentálně dokončuje gotický horor Crimson Peak. Ten uvidíme v říjnu 2015, načež by mělo začít natáčení Pacific Rim 2. Mexický šikula ale nemá zas tak natřískaný diář. A tak si chce v první půlce roku 2015 natočit malý černobílý film, jehož název a zápletku zatím halí rouška tajemství. Co o něm tedy víme? Del Toro prozradil jen to, že by do něj rád obsadil Johna Hurta (Hellboy) a že v něm uvidíme jedno "skvělé stvoření". Což je samo o sobě dost na to, aby stál za vidění.

ČERSTVÁ RECENZE: PILOT DEL TOROVA HOROROVÉHO SERIÁLU THE STRAIN

 

A copak má v plánu Matt Reeves, jehož Úsvit planety opic momentálně sbírá spokojené ohlasy a stamilióny dolarů? Jeho srdcovka se jmenuje The Invisible Woman a prý půjde o napínavou hitchcockovskou sci-fi, jejíž hlavní hrdinka bude propadat šílenství. Mnoho let chystaný projekt zatím nemá obsazení ani pevný časový rozvrh. Protože ale musí Reeves 29. července 2016 dodat další opičí film, není si jistý, zda ho stihne zrealizovat ještě před ním. Spíš jej dostaneme jako dezert, jež snad bude stejně chutný jako jeho současná práce.

---

Vytáhni v hospodě: Fanoušci del Tora by rozhodně neměli minout jeho obsáhlou debatu na Redditu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace