Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bale vám nakope řiť!


ikona
Mr. Hlad
christian bale
Christian Bale krouží okolo role drsňáka, který nemá rád, když se ubližuje ženám 

Christian Bale je sakra dobrý herec, teď však musí o přízeň diváků bojovat bez kostýmu Batmana. Zatím mu to celkem jde, a i když Fighter nebo Špinavý trik nebyly co do rozpočtu zrovna velké filmy, rozhodně slavily komerční úspěch. A evidentně se líbily i kritice. Letos ho uvidíme ještě ve výpravné podívané Ridleyho Scotta EXODUS: Bohové a králové a teď se jeho jméno začalo skloňovat s dalším zajímavým projektem. Mohl by si totiž zahrát Travice McGeeho, hrdinu jednadvaceti knížek Johna D. MacDonalda, jenž se pokouší na plátna kin dostat už pár let. Zdá se, že s Balem na palubě by mohlo The Deep Blue Good-By konečně vzniknout.

McGee není klasický soukromý detektiv ani policajt, ale můžete si ho najmout, pokud chcete dostat zpátky něco, co vám někdo ukradl, nebo si vyřídit účty s člověkem, jenž vám ublížil. Teď je na stopě Juniora Allena, hodně nebezpečného chlapa, který rád ubližuje ženám a nebere si servítky. Hajzl jeho formátu si zaslouží McGeeho pozornost, ale jak se brzy ukáže, celá situace je malinko komplikovanější a hodně nebezpečnější, než se na první pohled zdálo. Scénář sepisuje Dennis Lehane, autor Tajemné řeky nebo Gone, Baby, Gone, a režii by měl dostat na starost James Mangold, jenž momentálně píše nového Wolverina. Jestli se Bale nechá ukecat, dá se očekávat, že se věci pohnou dopředu hodně rychle.

--- 

Vytáhni v hospodě: Bale často při rozhovorech o filmech používá akcent, kterým mluví na plátně jeho hrdina.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace