Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Náckové honí vraha


ikona
Mr. Hlad
fincher
Jak se loví sériový vrah v nacistickém Berlíně? 

Sérioví vrazi mohou být dvoumetrová hovada s mačetou a hokejovou maskou na ksichtě, nebo také inteligentní kanibalové s Oscarem. Rozhodně ale neřádí jen v Americe. Adaptace románu Child 44, která by se měla dostat do kin snad už letos, nás zavede do Sovětského svazu, kde bude zabijáka nahánět Tom Hardy. Točilo se mimo jiné i v Praze a na Kladně, ale první reakce nejsou zrovna nadšené. No a když můžou sériového vraha honit Sověti, můžou se na to vrhnout i náckové.

 

Detektivka Blackout se má odehrávat na začátku čtyřicátých let v Berlíně a vychází ze skutečných událostí. Hlavní město Třetí říše bylo bombardováno anglickými letouny, a tak se na noc vypínala všechna světla, což logicky vyhovuje člověku, který vyráží do ulic likvidovat své oběti. Po krku mu půjde nelítostný detektiv, který samozřejmě není velkým fandou Adolfa Hitlera (to by se mu asi fakt těžko fandilo), ale během druhé světové války to rozhodně nebude mít snadné. Práva na knižní předlohu teď koupili James Vanderbilt s Bradem Fischerem, kteří mají na kontě i brilantního Fincherova Zodiaca, takže by výsledek mohl být sakra zajímavý. Teď jen sehnat nějakého šikovného člověka za kameru a před ní a můžeme se začít těšit.

--- 

Vytáhni v hospodě: Za scénář k Útoku na Bílý dům nafasoval Vanderbilt tři miliony dolarů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace