Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo znovu v kinech?


ikona
Mr. Hlad
expendablesrambosylvester stallone
Akční ikona osmdesátých a devadesátých let by se přeci jen ještě jednou mohla vrátit 

Člověk musí toho Stallona trochu obdivovat. Má věk, ve kterém by měl začít jezdit po Billách a Albertech a hledat levnější máslo, místo toho točí v Bulharsku třetí The Expendables a vypadá to, že je ve stejné formě jako zamlada. Spolu s partou žoldáků se do kin vrátí už za pár týdnů a nejnovější upoutávka slibuje hodně zajímavé věci. Mládnout ale Sly nebude a pokud se chce ještě někdy vrátit k nějaké své ikonické postavě, měl by to udělat co nejrychleji. Rocky je pravděpodobně out, ale jak to tak vypadá, Rambo své poslední slovo ještě neřekl.

Teď s ním pro budoucnost počítá německá distribuční společnost Splendid Film, jejíž představitelé řekli, že tentokrát se voják, co si podal amerického šerifa, vietnamskou armádu, magora z Afghánistánu i sadistu z Barmy, vydá do Mexika, kde už se na něj těší drogový kartel. Sly prý sám píše scénář a film by měl být atmosférou podobný oscarovce Tahle země není pro starý. Uvidíme, jestli se tentokrát dostaneme dál než k těmhle promo kecům. O pátém Rambovi se totiž mluví celkem pravidelně. Jednou měl být jeho příběh trošku ve stylu Nesmiřitelných, jindy si to měl rozdat s geneticky vyšlechtěným monstrem a uvažovalo se i o televizním seriálu. Každopádně Sly na to dnes sice ještě má, ale za pár let už bude asi pozdě. Takže když už, tak teď.

---

Vytáhni v hospodě: Než dostal roli Johna Ramba Stallone, lákali tvůrci Richarda Gerea nebo Dustina Hoffmana. Zní to možná směšně, ale uvědomme si, že první film je vlastně spíš drama než akčňák, takže by to vlastně mohlo i fungovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace