Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Osmé Star Wars mají super režiséra


ikona
KarelR
rian johnsonstar wars
V Lucasfilmu se s tím nepářou. 

Lucasfilm ví, co chce! Nejdřív ukradl Star Treku J. J. Abramse pro Epizodu VII a následně začal chytat do svých sítí nejtalentovanější mladé režiséry. První spin-off Star Wars natočí Gareth Edward (Godzilla), druhý Josh Trank (Kronika), a nyní tu máme oznámení režiséra pro Epizodu VIII. A kdekoho určitě potěší.

Po Abramsovi se totiž do předaleké galaxie vydá Rian Johnson (Looper), který napíše a natočí prostřední díl blížící se trilogie. Navíc by měl přihodit i nástřel Epizody IX, jíž se pak ujme někdo další.

POSLEDNÍ CASTINGOVÝ UPDATE EPIZODY VII

 

Pro Johnsona je to obrovský kariérní skok. Jeho středoškolský noir Zmizení patří mezi nejzajímavější žánrové mixy posledních let a své příznivce si našla i výstřední komedie Bratři Bloomovi. Ideálního kandidáta na Star Wars z něj ale (mimo dohlížení na významné epizody Breaking Bad) udělala až zamotaná sci-fi Looper, ve které Lucasfilm správně rozpoznal řízný rukopis, jež může v galaxii světelných mečů rozpoutat hodně nečekané věci.

Jste nadšení? Anebo patříte mezi méně spokojené zákazníky, kteří Loopera nevěřícně prozívali a teď si jen ťukají na čelo? V diskuzi by mohlo být celkem veselo...

---

Vytáhni v hospodě: Johnson vydal k Looperovi režisérský komentář už ve chvíli, kdy byl v kinech. Fungoval tak, že jste si ho na začátku filmu jednoduše pustili do sluchátek.

A tímhle videem na Twitteru komentoval dnešní oznámení...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (53)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace