Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S kým se porve Ant-Man?


ikona
Mr. Hlad
ant-manmarvel
Kdo se postaví proti Ant-Manovi? A kolika záporáků se vlastně dočkáme?  

Comicsovka Ant-Man to nemá zrovna snadné. Dlouho o ní fandové prosili a když ji dostal do rukou Edgar Wright, byli nadšení. Marvel ale míň, a tak to nakonec skončilo tak, že se studio s Wrightem rozloučilo a film má teď na starost Peyton Reed, který točí podle scénáře, jenž upravoval Adam McKay. Žádné velké změny v tomhle směru nás už snad nečekají, a tak může Marvel pomalu začít dávkovat novinky o tom, kdo že se ve filmu objeví. To, že hlavní roli se podělí Michael Douglas s Paulem Ruddem, už nějaký čas víme. A jména dalších herců také nejsou neznámá. Teď je čas podívat se na postavy.

Padouši půjdou po Ant-Manově tajemství, jak se zmenšit a zároveň si zvětšit sílu, a jedním z nich bude Darren Cross. Ten šéfuje technologické společnosti, která je podobně bohatá, úspěšná a mocná jako Stark Industries. Její majitel je však podstatně větší svině než Iron Man. Tahle role připadla Coreymu Stollovi, což zatím není zrovna slavné jméno, ale zahrál si letos po boku Liama Neesona v Non-Stop a brzy ho čeká televizní upířina Guillerma del Tora The Strain. Patrick Wilson už je ale o něco známější. Toho čeká postava Crossova bratrance Williama, jenž by se teoreticky teď nebo v nějakém sequelu mohl proměnit v padoucha jménem Crossfire, jemuž to sakra dobře střílí a je tak trošku vylepšený s pomocí kybernetiky. Před nedávnem se navíc šeptalo, že hlavní sviní bude Michael Peña, tak uvidíme, jestli si Marvel ještě jedno záporácké oznámení nešetří.

--- 

Vytáhni v hospodě: Comicsový Ant-Man vznikl v roce 1962.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace