Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers 5 a G. I. Joe 3 v roce 2016


ikona
KarelR
g. i. joe 3mission:impossible 5star trek 3transformers 5
Paramount se s tím nepáře. 

Zvěsti o tom, že se v páté bourneovce vrátí Matt Damon, jsou dnes ještě hlasitější než včera (AKTUALIZACE: Producent Frank Marshall je popřel). Universal by tím zachránil jednu ze svých nejprestižnějších filmových sérií, sequelový hlad ale mají i v Paramountu. A tam je ještě daleko větší.

 

Studio, které nám příští rok nabídne třeba pátého Terminátora, pátou Mission: Impossible nebo Friday the 13th 3D (že by druhý díl restartu?), totiž oznámilo svoje projekty na rok 2016. A jediným "nepokračováním" je další remake Ben Hura, ve kterém se hodlá vyřádit Timur Bekmambetov. Co nás čeká mimo něj? Studiové plány jsou následující:

Za dva roky se má v kinech objevit Jeníček a Mařenka 2, Star Trek 3 (v režii Roberta Orciho), G. I. Joe 3, Policajt z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5 a Transformers 5. Zarazí přitom hlavně to poslední, protože upéct robotí pokračování (že by konečně bez Michaela Baye?) za dva roky vypadá jako čiré bláznovství.

 

Hračky se ale bez reklamy neprodají, takže se jede dál. Na která pokračování od Paramountu se vůbec těšíte vy? Osobně vyhlížím další Mission: Impossible (režíruje Christopher McQuarrie) a Star Trek, který ale může bez Abramse skončit dost tragicky. Zbytek má, snad včetně Terminátora, k lákavým titulům docela daleko.

---

Vytáhni v hospodě: Michael Bay chtěl do Transformers 4 obsadit Rocka, ale nepodařilo se jim sladit jeho diář s plánovaným natáčením.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace