Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Batman v roce 2019?


ikona
KarelR
batmanben affleck
Ne, nepřekvapilo by nás to. 

Čeká nás v budoucnu další sólovka s Batmanem? O tom není sebemenších pochyb. Napsat superexkluzivní článek o tom, že jej Warneři chystají na rok 2019, ale vlastně se to ještě může změnit, je tedy víceméně mlácení prázdné slámy. Proč ale Batfleckovi těch pár řádků nevěnovat, že...

Internetem letí zpráva, že se netopýří detektiv vydá na sólovou dráhu za pět let. Což dává v mnoha směrech smysl. Ben Affleck si chce totiž po Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) a Justice League (2017) odskočit k dobové gangsterce They Live By Night, kterou bude psát, režírovat a zahraje si v ní hlavní roli. Hned po ní jej ale Warneři poženou zpět do černé kápě, protože jejich nejlukrativnější superhrdina zkrátka nemůže zmizet z plátna na příliš dlouhou dobu.

PŘEHLED NADCHÁZEJÍCÍCH ADAPTACÍ DC COMICSŮ

 

Affleck má určitě smlouvu na víc filmů a jen tak se nepřestane spekulovat o tom, že by mohl nového Batmana (jež údajně ponese název The Batman) také zrežírovat. Momentálně ale není jasné zhola nic krom toho, že sólový Batman vznikne. A že se v něm vedle Afflecka objeví i nový Alfred v podání Jeremyho Ironse. Stačil by vám v roce 2019? Anebo je to podle vás moc brzy/pozdě? Dejte vědět v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: S Aquamanem v podání Jasona Momoy je to čím dál tím vážnější. Od popírání svého obsazení totiž přešel ke "Zní to zajímavě, uvidíme."

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace