Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Captainovi do The Raid


ikona
Mr. Hlad
captain americafrank grillo
Drsňák z dvojky Captaina Americy se rozpovídal o svých dalších projektech. A jsou dost zajímavé 

Frank Grillo je jeden z těch herců, kteří se nikdy neprosadili mezi absolutní hvězdy a už ani asi neprosadí, ale na plátně ho vidíme vždycky rádi. V poslední době potrápil Captaina Americku, porval se s Jasonem Stathamem v Homefront a neztratil se třeba ani v Mezi vlky nebo v Patrole a Warriorovi, kde navíc ukázal, že umí i velmi obstojně hrát. Teď v jednom z rozhovorů naznačil, kde ho uvidíme v budoucnosti. A jsou to celkem zajímavé informace.

Grillo se totiž podle všeho vrátí ve trojce Captaina Americy. Jeho agent hydry Rumlow sice na konci nebyl v úplně nejlepším stavu, ale jelikož se z něho má stát superzločinec Crossbones, jenž je navíc v comicsech i celkem důležitou postavou, je tohle rozhodnutí logické a na další kolo s Capem jsme docela zvědaví. Ještě zajímavější je ale informace, že Grilla uvidíme v americkém remaku akčního nářezu The Raid. Tvrdí, že by si měl zahrát jednoho z tří hlavních hrdinů, což znamená, že nás čekají ještě dvě doufejme nadšené castingové novinky. Scénář k americké verzi, kterou točí tvůrce třetích The Expendables Patrick Hughes, je prý podle Grilla víc americký, ale rozhodně se to s tím nepřehání a vše podstatné by z originálu mělo být zachováno. Třetího Capa bychom měli vidět za dva roky, u Raid zatím nikdo pořádně neví.

--- 

Vytáhni v hospodě: V únoru se objevila zpráva, že v The Raid by si mohl zahrát Chris Hemsworth nebo jeho brácha Liam.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace