Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Star Wars film má režiséra


ikona
KarelR
josh trankstar wars
Kdo si střihne sólovku z předaleké galaxie? 

Josh Trank nás hodně potěšil skoro-comicsovým found footage thrillerem Kronika. A nebyli jsme zdaleka jediní, Foxové mu proto okamžitě hodili do náruče novou Fantastickou čtyřku. Tu uvidíme 19. června 2015, a hned po ní se Trank vrhne na dosud největší biják svého života. Lucasfilm ho totiž ukecal k tomu, aby natočil jeden z chystaných spin-offů ke Star Wars.

Filmů, které nebudou přímo souviset s příběhem epizod I - IX, ale vezmou známé postavy do jiných koutů předaleké galaxie, se chystá hned několik. Údajně jsou minimálně tři, přičemž jsme nedávno zjistili, kdo natočí první z nich. 16. prosince 2016 se dočkáme spin-offu od Garetha Edwardse (nová Godzilla), Trankův film, o kterém se samozřejmě nic neví, by pak teoreticky mohl přijít v roce 2017 nebo 2018. Záleží na tom, kde skončí Epizoda VIII, protože by se klasické tříleté rozestupy mezi hlavními díly mohly o rok smrsknout.

 

Ať už to ale dopadne tak nebo tak, angažmá Abramse, Edwardse a nyní Tranka vrhá na Lucasfilm hodně pozitivní světlo. Jde totiž o dynamické (relativně) mladé režiséry, kteří samozřejmě na Star Wars vyrůstali, především by ale měli mít dostatek talentu na to, aby v jejich světě dokázali velké věci. Kolem oživení legendární ságy se to tedy nepřestává hemžit skvělými zprávami. A o to víc je třeba doufat, že nebudeme ve finále naříkat v kině...

---

Vytáhni v hospodě: J. J. Abrams by rád zatrhnul dohady o tom, zda se v Epizodě VII objeví Malý sokol. A vybral si k tomu velice zajímavou fotografii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace