Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Tima Robbinse bude Usměrňovač


ikona
imf
bridget moynahannoisetim robbins
 

Comicsových hrdinů letos Hollywood zažije víc než kdykoliv předtím. A o rok později to nebude o nic lepší nebo horší, záleží na tom, jaký vztah vlastně ke comicsákům máte. Nová komedie s Timem Robbinsem v hlavní roli si z nich ale bude dělat spíš legraci - v Noise totiž jeho postava zjistí, že newyorský hluk už nemůže dále snášet. A teď babo raď... prášky ani psychiatři nepomáhají a tak se Robbins rozhodne vzít věci do vlastních rukou - jako maskovaný superhrdina Rectifier (Usměrňovač) vyhlašuje svatou válku všech autoalarmům, houkačkám a všem dalším zařízením, které dělají bordel. Ráno tak řidiči nacházejí své mazlíčky vykastrované a v Robbinsově duši konečně zavládne klid. Alespoň na chvíli.

Záslužná činnost ho totiž nakonec stojí práci i rodinu, šéf a manželka odmítají pochopit, že likvidace decibelů může být životním údělem. Práce superhrdiny holt není procházka růžovou zahradou. A když už se zdá, že horší už to být nemůže, uspořádá starosta New Yorku na Usměrňovače velkolepý hon. Režírovat bude scenárista Základního instinktu 2, Henry Bean.

Nic moc vzrušujícího, co? Snad vás kromě zápletky potěší i zmínka o tom, že manželku hlavního hrdiny si střihne Bridget Moynahan, kterou jste naposledy mohli vidět v Obchodníkovi se smrtí. Jen doufám, že tahle hollywoodská kráska časem dosáhne i na vyšší mety.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace