Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel obsadil uberpadoucha Thanose


ikona
KarelR
avengersmarvelthanos
Strážci Galaxie a Avengers mají problém... 

Určitě si pamatujete toho fialového pána, který se culil do kamery na konci Avengers. Jednalo se o mocného Thanose, tzv. šíleného titána, jehož comicsová historie zahrnuje spoustu brutální destrukce. Thanos patří mezi nejmocnější marvelácké záporáky a jeho plány zpravidla zahrnují sesbírání šesti magických infinity gemů (Teserakt z Kapitána Ameriky, Aether z Thora 2...), se kterými chce posléze ovládnout minimálně celý vesmír. Rozhodně tedy nejde o druhořadého joudu a Marvel jej podle toho také obsadil.

 

Uberzlosyna, jenž má v comicsech zvláštní romantický vztah se smrtí (v Avengers to ostatně bylo naťuknuto), si zahraje Josh Brolin. Ten tak po tragickém Jonahu Hexovi dostává pořádnou comicsovou roli (ačkoliv by měl Thanosovi dodat především hlas), v níž se předvede jak v letošních Strážcích Galaxie, tak příští rok v Avengers: Age of Ultron. V obou případech to bude spíš delší cameo. Marvel jimi ale hodlá zdůraznit jeho zákulisní důležitost a naznačit, že mají Avengers (a nejspíš i Strážci) tu největší hrozbu teprve před sebou.

 

Kdy tedy dojde na epické lámání chleba? Samozřejmě v Avengers 3, které s trochou štěstí uvidíme v létě 2018. Do té doby čekejte odhalení dalších infinity gemů a postupnou výstavbu k tomu, aby se Tony Stark a spol. postavili největších hrozbě jejich filmových kariér. Snad u toho znovu bude Joss Whedon a vážně půjde o všechno!

---

Vytáhni v hospodě: Marvel už ale nejspíš našel náhradní dohled pro Ant-Mana, jehož po rozporech se studiem opustil Edgar Wright. Měl by jím být Adam McKay, režisér ferrellovek Zprávař, Bratři z donucení nebo Benga v záloze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace