Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drogy, nebo divoký západ?


ikona
Mr. Hlad
antoine fuqua
Antoine Fuqua si vybírá mezi nedokončeným projektem Tonyho Scotta a remakem westernové klasiky 

Režisér Antoine Fuqua je jeden z těch filmařů, ze jejich projektů sice neskáčeme dva metry do vzduchu nadšením, ale jako akční rutinér umí občas příjemně překvapit. V Hollywoodu však má jeho jméno celkem silný zvuk. Letos od něj uvidíme akčňák The Equalizer, v němž bude Denzel Washington snižovat počty členů ruské mafie, a teď se jeho jméno objevilo v souvislosti se dvěma dalšími potenciálně dost zajímavými projekty. Fuqua by měl přebrat po zesnulém Tonym Scottovi thriller Narco Sub, který vypráví o americkém námořním důstojníkovi, jenž se dostane do rukou narkomafie, která ho přinutí proplout s ponorkou plnou kokainu do USA. Dobrý ponorkový thriller už tu dlouho nebyl, takže proč ne.

Ten další projekt je ale možná ještě zajímavější, v tom dobrém i špatném slova smyslu. Fuqua totiž dostal nabídku natočit remake legendárního westernu Sedm statečných. Jeho scénář napsal autor seriálu True Detective Nic Pizzolatto a okolo hlavní role se dlouho motal Tom Cruise. Zdá se ale, že to už je minulostí, protože studio MGM údajně láká Brada Pitta. Každopádně původních Sedm statečných a japonský originál Sedm samurajů mají na světě tolik fandů, že by se museli tvůrci sakra hodně snažit, aby je nenaštvali, a i když Fuqua akci umí a když dostane dobrý scénář, zvládne si poradit i s postavami, těžko říct, jestli je tohle vhodný projekt právě pro něj. A to by ho u Sony rádi viděli i u potenciální dvojky The Equalizer.

---

Vytáhni v hospodě: Fuqua měl původně točit Amerického gangstera s Denzelem Washingtonem a Beniciem Del Torem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace