Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co čekat od dalších X-Menů?


ikona
Mr. Hlad
x-men
Jakou atmosféru máme čekat u X-Men: Apocalypse? A kteří staronoví mutanti by mohli dorazit?  

Takže to vezmeme rychle. X-Men: Budoucí minulost je sakra povedený film, jemuž se daří i v kinech. Máme z toho radost. Za dva roky můžeme čekat pokračování s názvem X-Men: Apocalypse, v němž si to mutanti pod vedením profesora Xaviera rozdají s tisíce let starým supermutantem, proti němuž jsou jejich schopnosti víceméně srandovní. Apocalypse umí létat, zvládá telekinezi, dokáže pohlcovat energii z útoků protivníků, měnit svou velikost a vůbec s ním je sranda. A Bryan Singer nedávno oznámil, že díky tomuhle záporákovi máme čekat od nových X-Menů absolutní destrukci v masovém měřítku, za které by se nestyděl ani Roland Emmerich.

Děj se přesune do osmdesátých let a zaměří se logicky na hrdiny z První třídy. Podle Singera se však objeví i hrdinové známí ze starších filmů, jen ve své mladší podobě. Hned po konci Budoucí minulosti začali fanoušci teoretizovat o mladé verzi Jean Grey nebo Cyclopse. To by teoreticky neměl být problém, ale šeptá se i něco o tom, že do X-Men: Apocalypse dorazí celá původní mutantská pětice, kde krom Cyclopse a Jean Grey byli i Beast, ale také Iceman a Angel. Ovšem vzhledem k tomu, že oběma by v osmdesátých letech byli tak čtyři roky, to může být problém. Uvidíme za dva roky.

--- 

Vytáhni v hospodě: Noví X-Meni se kvůli utajení před novináři natáčeli pod krycím názvem Hello Kitty

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace