Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Gravitace v hotelu hrůzy


ikona
Mr. Hlad
alfonso cuarón
Alfonso Cuarón by se mohl vrátit do hotelu z legendárního Kubrickova hororu Shining 

Je to jen pár dní, co jste se mohli dočíst, že Alfonso Cuarón se motá okolo chystané trilogie ze světa Harryho Pottera Fantastická zvířata a kde je najít. S premiérou se počítá už na listopad 2016, takže natáčení asi začne celkem brzy a zatím nikdo nechce potvrdit, jestli se režisér megaúspěšné Gravitace po povedeném Vězni z Azkabanu vrátí, nebo ne. Každopádně velice potichu se šeptá, že krom potterovky Warneři nabídli Cuarónovi ještě jeden projekt. A za mě říkám, že podstatně zajímavější.  

Na stole má nabídku na režii na projekt s názvem The Overlook Hotel. Fandům Stephena Kinga a Stanleyho Kubricka už možná docvaklo, o co jde, pro ty ostatní – prequel ke kultovnímu hororu Shining. S tímhle žánrem Cuarón zkušenosti nemá, ale ve svých filmech rozhodně vyděsit umí, takže není důvod bát se, že by tohle nezvládl. Pro Warnery je údajně režisér volbou číslo jedna. Studio se pokouší film zrealizovat už sakra dlouho a motal se kolem něj třeba scenárista Zodiaca James Vanderbilt nebo autor Černé labutě Bradley Fischer. Uvidíme snad v příštích dnech, co si Cuarón vybere. To rozhodování mu ale nezávidím.

--- 

Vytáhni v hospodě: Cuarón se motal před Wachowskými okolo adaptace Speed Racera. V jeho verzi měl mít hlavní roli Johnny Depp

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace