Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na co do kina: 5 originálních červnových filmů


ikona
KarelR
téma
Otázka měsíce: Bude vtipnější western Setha MacFarlanea nebo drama s Nicole Kidman? 

Ano, otěže přebírají blockbustery a najít zajímavý neznačkový film je čím dál tím těžší. I v červnu se ale bude o české diváky rvát pětice projektů, u kterých byste se měli minimálně pozastavit.

 

5. června

Hvězdy nám nepřály

Jak jste se mohli dozvědět před pár dny v recenzi, Hvězdy nám nepřály jsou ideální náctiletou zábavou. Tedy pokud vám nevadí občasný výlet do slzavého údolí. Hlavní hrdinové téhle dramedie sice bojují s rakovinou, většinu času tak ale činí s inspirativním úsměvem na rtech, takže si rozhodně zaslouží vaše těžce vydělané peníze. Především dívčí srdéčka by tu pak měla nalézt případnou trvalku na nejedno kapesníkové setkání. 

 

Na hraně zítřka

Zábavná a nápaditá akční bomba! Na hraně zítřka jsme velebili už v prvních dojmech i v recenzi, s uplývajícími dny je nám potom čím dál tím jasnější, že nový Cruise není jen na jedno použití. Takhle svižná a sympatická sci-fi si zaslouží vícero podívání, nová generace ji pak klidně může považovat za svoje Vetřelce. Parametry na tak velká slova tu totiž rozhodně jsou.

 

12. června

Všechny cesty vedou do hrobu

Hrst výborných fórů... a armáda špatných až trapácky bolestivých. Seth MacFarlane se po Méďovi vydal hodně odvážným směrem, jeho westernová komedie ale bohužel nedopadla úplně dobře. Ano, pořád je to výjimečná ztřeštěnost, u které se budete chvílemi lámat v pase. Za tyhle milé zážitky ale zaplatíte dojmy ze zbytku stopáže, u níž vás bude za MacFarlanea fackovat hanba.

 

Grace, kněžna monacká

Festivaloví kritici hovoří jasně: Fiktivní drama (!) o Grace Kelly je tak hrozné, až by se mohlo stát legendárním. Nikdo ze zúčastněných si totiž nevšiml toho, že hraje ve strašně komické hrůznosti, takže by se na nás měla řítit náležitě strojená fraška, na kterou člověk jen tak nezapomene. Pořád se nemůžeme rozhodnout, jestli se na ni vlastně těšíme nebo ne.

 

19. června

Všiváci

Všiváci vypadají dobře. Silná herecká skvadra, snaha o vizuál na úrovni a uprostřed zápletka o dvou bratrech, které samozřejmě rozdělila ženská. Přičtěte si k tomu řádící Terezu Voříškovou a titulní přiznání, že tu všichni budou docela svině, a máme tu náběh na interesantní českou podívanou. Snad nezklame.

 

Co jste si vybrali z červnové nabídky? Pochlubte se v diskuzi a nashle v červenci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace