Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o comicsové X-Meny


ikona
Mr. Hlad
soutěžx-men
Chcete domů vlastní X-Meny? Není problém. Máme tu soutěž o comicsy! 

Noví X-Meni jsou přesně to, co si představujeme pod pojmem „povedený letní blockbuster“. Skvělá podívaná, jejíž tvůrci dokázali smíchat napínavé akční scény s chytrými dialogy a dobrými herci, se zkrátka jen tak neokouká. Sami se o tom můžete přesvědčit už zítra, kdy mají mutanti premiéru. O tom, na co konkrétně se můžete těšit, si můžete přečíst v recenzi nebo v prvních dojmech. Ale sám  za sebe si troufám říct, že zklamání asi čeká málokoho.

Každopádně spolu s X-Meny tu máme rychlou soutěž. Vydavatelství Crew nám do ní věnovalo čtveřici comicsů Ultimate Spider-Man a spol. 12. Nenechte se zmást názvem ani číslovkou. Spider-Man sice dorazí, ale prim tu hrají právě X-Meni, kteří tu začínají s úplně novým příběhem, takže se rozhodně nemusíte bát, že naskočíte do rozjetého vlaku. Pokud byste jeden z comicsů rádi měli doma, stačí, když nám odpovíte na jednu otázku a budete mít trochu kliku. Na mail souteze@moviezone.cz nám napište, kolik x-menovských filmů režíroval Bryan Singer. Čas máte do pátku do 23:59, vítězům dáme vědět. No a pokud byste se s X-Meny i dalšími comicsy, které se dají v Česku sehnat, chtěli trošku blíže seznámit, zastavte se na Crweconu v pražském klubu Cross v sobotu 7. června. Bude to stát za to.  

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace