Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cuarón zpět v potterovském světě?


ikona
KarelR
alfonso cuaronfantastic beasts and where to find themharry potter
Že by velký mexicko-magický comeback? 

Je tomu jen pár dní, co se potterovští fanoušci dozvěděli, že se do svého kouzelnického světa budou moct vrátit 18. listopadu 2016. Ne, nepůjde o pokračování Harryho Pottera. Sama J. K. Rowlingová píše scénář k filmu jménem Fantastická zvířata a kde je najít, jehož hlavní hrdina žil o desítky let dřív než slavný obrýlený čaroděj.

Přesněji bychom se měli přesunout do New Yorku, kde se 70 let před Harryho nástupem do Bradavic odehrávala dobrodružství Mloka Scamandera. Tenhle magizoolog by si měl vyšlápnout rovnou na filmovou trilogii. A jak už jste dozajista pochopili s titulku, Warneři se mu pokouší sehnat dohled nikoho menšího než Alfonsa Cuaróna.

 

Režisér Vězně z Azkabanu a Gravitace prý vážně uvažuje o tom, že by se Fantastických zvířat ujal. Warneři přeci jen dali šanci jeho vesmírnému survivalu se Sandrou Bullock, a i když se jim to bohatě vyplatilo, Cuarón by jim z vděčnosti mohl píchnout s potterovým nástupcem. Začal by vás film v jeho režii zajímat? Nebo jste se ho nemohli dočkat už předtím a teď vyloženě toužíte vlastnit stroj času? Schválně, jaká míra zaujetí bude panovat v diskuzi.

Vytáhni v hospodě: Gravitace v kinech nakonec vydělala 716 milionů dolarů. Na originální technologický experiment vynikající výsledek!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace