Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blade Runner 2 loví Harrisona Forda


ikona
KarelR
blade runnerblade runner 2prometheusprometheus 2the martian
Čeká Ricka Deckarda celovečerní comeback? 

Ridley Scott je na roztrhání. Včera jsme se dozvěděli, že by měl točit sci-fi The Martian, ve které Matt Damon uvízne na Marsu. Pořád má ale ve hře i dva sequely. Prometheus 2 má totiž stanovené datum premiéry (4. března 2016) a ze hry stále není ani pokračování Blade Runnera, ve kterém by se měl objevit sám Rick Deckard.

Jak to víme? Produkční firma Alcon Entertainment totiž oznámila, že Harrisonu Fordovi oficiálně nabídla návrat do jeho legendární role. Není známo, jestli je to přímo role hlavní, nebo bude Deckard pár dekád po událostech prvního dílu spíš jen někomu pomáhat. Ford se nicméně odhodlal k návratu do Star Wars, takže není vyloučené, že zkusí oživit i tuhle sci-fi klasiku.

Pokud by roli vzal, Scott si v podstatě bude muset hodit kostkou (nebo něčím takovým), aby se rozhodl, co má točit dřív. Všechny tři filmy mají velký potenciál a zároveň se dají strašně pohnojit, snad si tedy Scott vybere ten s nejlepším scenáristickým materiálem. Na které z chystaných sci-fi byste si zašli do kina nejraději? A má se v Blade Runnerovi 2 vracet Ford? Diskuze je vaše.

---

Vytáhni v hospodě: Harrison Ford, Mark Hamill a Carrie Fisher se sedmým Star Wars upsali ještě předtím, než Disney vůbec koupil Lucasfilm. Samozřejmě to ale museli tajit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace