Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátíme do potterovského světa?


ikona
Mr. Hlad
harry potter
Svět Harryho Pottera se vrátí na filmové plátno už za dva roky 

J. K. Rowlingová se zatím asi nijak zvlášť nehrne do toho, aby psala regulérní sequely k Harrymu Potterovi a místo toho vydává pod pseudonymem detektivky. Osm filmů by ale i těm největším fandům mohlo ještě na pár let stačit a třeba se v budoucnu spisovatelka rozhodne ke kouzelníkovi s jizvou na čele ještě někdy vrátit. Kdy a jestli, to ví asi jen ona, jisté ale je, že potterovský svět navštívíme ještě minimálně jednou. A docela brzy. První díl chystané filmové trilogie Fantastická zvířata a kde je najít , ke kterému píše scénář sama Rowlingová, totiž bude mít premiéru 18. listopadu 2016.

Warneři zatím nemají producenta, režiséra ani herce. Film každopádně bude vycházet z knížky, která má pouhých 54 stránek a zaměřuje se na dobrodružství newyorčana Mloka Scamandera, jenž se snaží zmapovat potvory kouzelnického světa. To všechno 70 let před nástupem Harryho Pottera do Bradavic a navíc v New Yorku. Vzhledem k tomu, že fakt nejde o tlustou knížku, můžou si tvůrci vymyslet víceméně jakýkoliv příběh, což nemusí být na škodu. Vizuálně prý nemáme čekat odklon od minulých filmů a možná se budou vytahovat i staré kulisy, které jsou momentálně uložené v Londýně. Fantastická zvířata a kde je najít si to v kinech rozdají s animovanou disneyovkou, jejíž název ještě není známý, ale na druhou stranu v polovině listopadu startovaly čtyři potterovské filmy, takže Warneři snad vědí, co dělají.

--- 

Vytáhni v hospodě: Knížka vyšla v roce 2001, u nás o rok později.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace