Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Kicboxer láká zajímavé bouchače


ikona
Mr. Hlad
kickboxervan damme
Tvůrci remaku kultovní mlátičky hodlají poslat před kameru celkem solidní rváče 

Akční béčko Kickboxer, které pomohlo nastartovat kariéru Jean-Clauda Van Damma, možná není film, který by podle nějakých rádoby objektivních měřítek spadal mezi kvalitní, ale minimálně v Česku na něm spousta lidí vyrostla a většinu z nás ještě teď bolí třísla z toho, jak si zkoušela Van Dammovy roznožky. O tom, že se chystá remake, jsme už nedávno psali, teď se ale tvůrci vytasili s příběhem a pár zajímavými jmény. Děj se má odehrávat v Hong Kongu, kam odjede americký šampión karate poté, co ho jeho manažer ukecá, ať si to tam zkusí rozdat s největšími bouchači. Jeho brácha se rozhodne vyrazit za ním, na místě ale zjišťuje, že turnaj nepřežil. A to si logicky žádá tvrdý trénink a následnou pomstu.

V hlavní roli se objeví rodák z Gabonu Alain Moussi, který jako kaskadér zaskakuje v nových X-Menech, nebo filmech Pacific RIm – Útok na Zemi a Pád bílého domu. O režii se nakonec postará Stephen Fung, jenž byl před pár lety považován v Hong Kongu za nastupující hvězdu, ale zatím očekávání splnit nezvládl. No a teď k těm lidem, kteří se před kamerou porvou. Tvůrcům se povedlo zlákat dvě jména, která budou zajímavá jak pro fanoušky bojových sportů, tak pro filmové fandy. Šampión UFC Georges St. Pierre si to rozdal s Captainem Americkou na konci úvodní scény na lodi a rozhodně bylo na co koukat. Wrestlera Davea Bautistu jsme zase mohli vidět v novém Riddickovi a brzy ho čeká Drax the Destroyer ve Strážcích galaxie. O akční stránku věci se tedy snad bát nemusíme. Doufejme, že Moussi ukáže, že umí alespoň malilinko hrát.

---

Vytáhni v hospodě: Tong Po, záporák z prvního Kicboxera, údajně hraje sám sebe. Není to pravda, zahrál si ho Michel Quissi, choreograf filmu. S Van Dammem jsou kamarádi už od dětství.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace