Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátá Mission: Impossible má scenáristu


ikona
Mr. Hlad
mission:impossibletom cruise
Mission: Impossible si to rozdá s Hvězdnými válkami. A pomůže jí v tom autor herního bestselleru 

Tom Cruise se brzy vypraví do kin s akčním sci-fi Na hraně zítřka a už se pomalu začíná chystat i na pátý díl akční série Mission: Impossible. Ten by se měl do kin dostat na Vánoce 2015, pouhý týden po Hvězdných válkách, což je na první pohled docela riskantní, takže je možné, že se dočkáme ještě nějakých posunů. Každopádně režie se ujme Christopher McQuarrie, jenž natočil vynikající Únosce i solidní thriller Jack Reacher: Poslední výstřel, kde si s Tomem Cruisem evidentně padli do noty. No a Oscar za scénář k Obvyklým podezřelým se taky sluší zmínit.

O ději pětky není známo nic. Scénář sepsal autor třetího Iron Mana Drew Pierce, ale už je to nějaká doba. Teď ho dostane do rukou Will Staples, jenž sice s filmy nemá moc zkušeností, ale napsal třetí díl herní akční série Call of Duty: Modern Warfare, která byla filmová až tak moc, že to některým hráčům lezlo krkem. Uvidíme, co předvede, ale vymyslet efektní napínavé scény rozhodně umí. V minulosti se motal i okolo akčního Myth, v němž si měl zahrát Sam Worthington, nebo filmu Bena Afflecka Blood and Treasure, takže se snad bát nemusíme. Údajně se počítá s návratem všech hrdinů, kteří přežili čtyřku, a nedávno se objevily spekulace, že by tvůrci rádi zlákali Jessichu Chastain. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Jeremy Renner kvůli čtvrté Mission: Impossible odmítl hlavní roli v Super 8.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace