Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Romantika s trochou zabíjení


ikona
Mr. Hlad
Sam Rockwell a Anna Kendrick se chystají na zamilovaný film, ve kterém půjde o krk 

Sam Rockwell a Anna Kendrick patří mezi největší hollywoodské sympaťáky, a tak jsme clkem zvědaví na to, co na plátně předvedou společně. Mají talent, charisma a obvykle i sakra dobrý čuch na role a jejich romantická komedie Mr. Right vypadá na první pohled jako projekt, který by se mohl paradoxně líbit spíš lidem, jimž jinak Pretty Woman nic neříká. Na lásku tu sice dojde, ale jelikož scénář napsal Max Landis, dá se očekávat, že se dočkáme i něčeho víc. Autor vynikající Kroniky totiž patří momentálně k hodně žádanému zboží.

Hrdinkou Mr. Right bude mladá holka, která nemá v lásce zrovna štěstí, jednoho dne ale narazí na chlapíka, který je pro ni naprosto ideální. Dokonale si rozumí, klape jim to a vypadá to, že oba jsou konečně po dlouhé době šťastní. Je tu ale jeden problém. Hrdina se dřív živil jako nájemný vrah a jeho minulost se mu občas připomene. Nijak zvlášť by mě nepřekvapilo, kdyby kreativní čeští distributoři přejmenovali Mr. Right na Milujte svého zabijáka 2, když už u toho bude Rockwell, ale na druhou stranu s Landisovým scénářem a Rockwellem s Kendrick před kamerou by to snad ani moc nevadilo. Papírově by nás nikdo z téhle trojice zklamat neměl.

--- 

Vytáhni v hospodě: Sam Rockwell si zahrál záporáka ve druhém Iron Manovi, ale utkal se s Downeym i o roli samotného Tonyho Starka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace