Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Odin vs. Mandarin


ikona
Mr. Hlad
anthony hopkinsben kingsley
Anthony Hopkins a Ben Kingsley si půjdou tvrdě po krku kousek od našich hranic 

Nicholas Hoult měl díky X-Men: První třída celkem solidně našlápnuto k zajímavé kariéře a jeho zombie romance Mrtví a neklidní mu taky rozhodně neublížila, ovšem fantasy propadák Jack a obři, to už byl jiný problém. Letos ho ale uvidíme v X-Men: Budoucí minulost, což by ho opět mohlo vrátit mezi mladé herce, jejichž kariéru stojí za to sledovat. Nedávno se upsal i zajímavě znějícímu akčňáku Autobahn. Ten se má odehrávat v Německu a bude vyprávět o mladém páru amerických turistů, který se octne uprostřed souboje dvou gangů pašeráků drog. Už podle názvu je celkem jasně patrné, že se konfliktu bude odehrávat především na silnicích.

 

No a teď už i víme, kde si zahraje šéfy konkurenčních band. Tvůrcům se povedl hodně solidní úlovek, když ukecali dva britské oscarové herce. Proti sobě se postaví Anthony Hopkins a Ben Kingsley, takže nás čeká souboj Hannibala Lectera s Mandarinem, což by mohlo mít celkem grády. S Houltem na dálnici vyrazí sympatická Felicity Jones a zajímavé jméno máme i za kamerou. Tam se usadí Eran Creevy, tvůrce solidní akční detektivky s blbým českým názvem Chceš pěstí? Nezbývá než doufat, že tahle honička po Německu dopadne lépe než Need for Speed.

--- 

Vytáhni v hospodě: Skutečné jméno Bena Kingsleyho je Krishna Bhanji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace