Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Duben 2014


ikona
KarelR
blu-raydvd
Redford a Hanks na vodě, Disney pod ledem. 

Silný filmový podzim loni následovala podobně vydařená zima. Ty nejvýraznější kousky sice na domácí trh přinese až květen, i v dubnu ale rozhodně bylo co nakupovat.

 

Kapitán Phillips
Vyšlo: 30. dubna 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 538 Kč (Blu-ray ve Steelbooku)

Doteď mi není jasné, kdo mohl Tomu Hanksovi odepřít další oscarovou nominaci. Jeho kapitán Phillips je totiž ukázkou prvotřídního herectví, které má to štěstí, že se odehrává v podobně prvotřídním filmu. Nejnovější thriller Paula Greengrasse se zkrátka rychle zařadil mezi špičky jeho tvorby. Není totiž jen napínavý. Je přímo nervydrásající, a to i přes to, že málokoho překvapí jeho vyvrcholení. Na tyhle somálské piráty jednoduše jen tak nezapomenete! (9/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Ledové království
Vyšlo: 2. dubna 2014
Cena: 299 Kč (DVD), 539 Kč (Blu-ray), 629 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray)

Miliardová disneyovka, které člověk ty peníze tak nějak přeje. Ledové království má sice k nejlepší pohádkám docela daleko, pořád ale jde o jakž takž originální příběh, který prodává sesterské pouto s veškerou jeho emocionální vahou. Připočtěte si k tomu svižné tempo a chytlavé písničky a dostanete nadprůměrný triumf, za který se továrna na hračky vůbec nemusí stydět. Plus... poučení o superhodných princích je bez debat super. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Vše je ztraceno
Vyšlo: 16. dubna 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Robert Redford se nedávno objevil ve dvojce Kapitána Ameriky, svoje herecké schopnosti si ale řádně otestoval o pár měsíců dřív. Vše je ztraceno těžko uhne nálepce "Gravitace na vodě", ona je to ale spíš pochvala. Chandorova oceánská odysea se totiž může s Cuarónovým výletem do vesmíru klidně poměřovat. Sice ne po technické stránce, ta příběhové ale šlape v obou filmech zhruba stejně dobře, ačkoliv jsou hlavní hrdinové diametrálně odlišní. Jestli tedy dáváte před vycukanou Sandrou Bullock přednost charismatickému kliďasovi, který místo panikaření přemýšlí o tři kroky dopředu (Vše je ztraceno je v podstatě Gravitace s Clooneyho postavou), rozhodně tomuhle experimentu dejte šanci. Inteligence přeci může být stejně svůdná jako adrenalin, no ne? (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v dubnu vyšlo: 47 róninů, Bella Mia, Dobrý řidič Smetana, Dom Hemingway, Frajeři ve Vegas, Hobit: Šmakova dračí poušť, Husiti, Mafiánovi, Muž taiči, Pozdravy ze spermabanky, Rozkoš, Vítejte v džungli, Zataženo, občas trakaře 2

Nashle u podobně vybíravého května.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace